Teltházas volt a hetedik Somlói Juhfarkünnep

Teltházas volt a hetedik Somlói Juhfarkünnep 

A somlói borászok idén hetedik alkalommal rendezték meg ikonikus fajtájuk bemutatóját a Tornai pincészetben. Az ismét teltházas, mégis családias találkozón 17 pincészet 27 Juhfarkját kóstolhatták a vendégek - tájékoztatták lapunkat a szervezők.
Jön a Juhfark Ünnep

Jön a Juhfark Ünnep 

Október 16-án 6. alkalommal rendezik a somlói Tornai Pincészetben a Juhfark reprezentatív bemutatóját, a Somlói Juhfark Ünnepet.
Már körvonalazódik az idei Somlói Juhfark Ünnep

Már körvonalazódik az idei Somlói Juhfark Ünnep 

Nagy sétálókóstoló 13 pince 24 Juhfarkjával, október 17-én, a Somló hegyen.

Versenyeznek a juhfarkak 

Második alkalommal rendezi meg a Somló és Környéke Borút Egyesület a Somlói Juhfark Borversenyt szombaton Somlóvásárhelyen.
Egyre többen hajózzák be a bortengert

Egyre többen hajózzák be a bortengert 

A főszezonban foglaltak a szállások, egyre jobb vendéglátóhelyek nyílnak és elárasztják a partot a fesztiválok, de a Balaton, legnépszerűbb belföldi úti célunk ennél jóval többet kínál. A borkedvelők itt 22 borvidékünk közül hat régiót helyben fedezhetnek fel, hogy megtalálják a nyár slágerborát, de várja őket a VinCE Balaton rendezvény is, ahol közel 30 pincészet és számos gasztrokiállító mellett hajós borkurzuson kóstolhatják a helyi és messzi borvidékekről ideérkező különlegességeket.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!