A Szigeten mutatkozik be a Festipay-kártya 

Első alkalommal a Sziget fesztiválon lesz elérhető Magyarországon a MasterCard licencével kibocsátott, készpénzzel és online is feltölthető Festipay prepaid kártya, amely a fesztiválon kívül is használható - mondta Szendrei Szabolcs, a MasterCard termékértékesítési vezetője csütörtökön, Zamárdiban, a Balaton Soundon tartott sajtótájékoztatón.
Sorban állnak az emberek a kaposvári Tourinformnál

Sorban állnak az emberek a kaposvári Tourinformnál 

Aki mostanában Kaposvárra látogat, és felkeresi a Tourinform irodát, meglepődik, hogy sorban állnak az ajtóban. Sok új program lehet, biztosan valami jót találtak megint ki – gondolhatnánk.
Bemutatták az Irány Pécs! kártyát

Bemutatták az Irány Pécs! kártyát 

A város turisztikai desztináció menedzsment szervezete, a TÉDÉEM Pécs Nonprofit Kft. kezdeményezésére Pécs turisztikai vállalkozásainak, szálláshelyeinek és látnivalóinak eddig példanélküli összefogásaként az országban először indul útjára ilyen típusú turisztikai vendégkártya.
Törzsvendégkártyát bocsát ki a sárvári fürdő

Törzsvendégkártyát bocsát ki a sárvári fürdő 

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő a napokban vezette be a Sárvárfürdő Kártyát, mely az online jegyvásárlás lehetősége mellett törzsvendégkártyaként is funkcionál – kedvezményeket és egyéb akciókat nyújtva a vendégeknek.

Jól debütált a Fesztiválkártya 

A VOLT Fesztivál első napján, kedden 10 ezer látogató használta zökkenőmentesen a Metapay Fesztiválkártyát, amely használói számára könnyebbé, s gyorsabbá teszi a fizetést.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!