Nyári szezon: még több száz utaztató kivár

Nyári szezon: még több száz utaztató kivár 

A magyarországi utazási irodák közzétették, hogy mekkora vagyoni biztosítékkal vágnak neki 2021-nek. A számok alapján teljes a bizonytalanság a szektorban, több száz - tavaly még jelentést leadó - iroda kivár, hogy miként alakul az év.
A chartertorta újraszeletelése és más finomságok

A chartertorta újraszeletelése és más finomságok 

Szokásunkhoz híven, az újév kezdetén ismét összefoglaljuk a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal legfrissebb adatai alapján a hazai utazásszervezői piac változásait. Emlékezetes, hogy a tour-operátoroknak minden év október 31-éig kell igazolniuk a jövő évi vagyoni biztosítékukat, a Hivatal rendelkezésünkre bocsátotta a tavaly év végén aktualizált adatokat. A Best Reisen eltűnése átrajzolja a charteres utazásszervezői térképet: több tour-operátor is megpróbálja elfoglalni a korábbi években a második legnagyobb forgalmat bonyolító túraszervező által üresen hagyott piaci rést, ugyanakkor a nem-charterező, valamint a belföldet programozó irodák toplistáján is érdekes fejleményeket láthatunk.
Kinek mekkora a 2013-as kauciója?

Kinek mekkora a 2013-as kauciója? 

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) számára a hazai utazásszervezőknek 2012. október 31-ig kellett igazolniuk a jövő évi vagyoni biztosítékukat. A Hivatal rendelkezésünkre bocsátotta az eddig feldolgozásra került - egyébként csak december 31-ével véglegessé váló - adatokat. Lássuk, hogy jövőre kinek mekkora lesz - a vagyoni biztosítéka!
Kinek mekkora?

Kinek mekkora? 

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési hivatal február 29-én közzétette az utazási irodák hatósági nyilvántartásának aktuális adatait. A szakmai köztudatban „kauciós listának” emlegetett adatsorokat átnézve számos érdekes fejleményt láthatunk.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!