Bubi Pozsonyban 

Megkezdte működését pénteken az új pozsonyi kerékpárkölcsönző-rendszer, amely a Mol Bubi mintájára jött létre a Mol szlovák leányvállalata, a Slovnaft és a helyi önkormányzat együttműködéseként.
Egyetemi közbringarendszer indult Debrecenben

Egyetemi közbringarendszer indult Debrecenben 

Kilencven, GPS-nyomkövető rendszerrel felszerelt kerékpáron biciklizhetnek a Debreceni Egyetem hallgatói és oktatói a három campus és a klinikák között. A márciusban teszt üzemmódban működő UniBike nevű kerékpárkölcsönző rendszert külföldi minta szerint építtette ki a Hallgatói Önkormányzat.

Nagykanizsán is lesz közbringarendszer 

Az újonnan kiépített kerékpárkölcsönző-hálózat első elemét adták át kedden Nagykanizsán, ahol tavaszra 10 dokkolóállomáson 80 biciklit lehet majd igénybe venni.

Nagykanizsán is indul a közbringarendszer 

Elsőként 80 kerékpár beszerzésével és tíz helyszínen dokkolóállomások létesítésével alakítanak ki kerékpárkölcsönző-hálózatot Nagykanizsán, több mint 200 millió forintos beruházással - közölte szerdai sajtótájékoztatóján a város polgármestere.
Új bringákkal és dokkolókkal bővítik a Mol Bubit

Új bringákkal és dokkolókkal bővítik a Mol Bubit 

Elkezdte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Mol Bubi közösségi kerékpárkölcsönző rendszer hálózatának bővítését: tavasszal összesen 22 új dokkoló állomást helyeznek el Budapesten.
Vajon mikor indul a Bubi?

Vajon mikor indul a Bubi? 

Az MSZP a budapesti közösségi kerékpárkölcsönző rendszer, a Mol Bubi indulásának időpontját tudakolja a fővárosi városvezetéstől.

Újabb magyar térségben fejlesztik a kerékpáros turizmust 

Dél-Baranya kerékpáros turizmusának fellendítését szolgálja az a 400 millió forintos beruházás, amelynek támogatási szerződését Tiffán Zsolt, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke és Sitányi László, a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség vezetője csütörtökön, Pécsett írta alá.
Bérbiciklivel a Balaton északi partján

Bérbiciklivel a Balaton északi partján 

Kerékpárkölcsönző-hálózat indult Veszprém megyében.

Tesztüzemben a Telekom kerékpárkölcsönző rendszere 

Önkiszolgáló kerékpárkölcsönző rendszert indított saját dolgozói számára a Telekom (Magyar Telekom), az első teszthónapban közel 700 dolgozó használta a kerékpárokat - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!