Mérföldkő a kínai beutazó turizmusban

Mérföldkő a kínai beutazó turizmusban 

Levélben köszönte meg az együttműködést a Kína-KKE Turisztikai Koordinációs Központ igazgatója a márciusi rendezvénysorozat résztvevőinek.
Közép-Kelet-Európa összehangoltan készül a kínai turisták fogadására

Közép-Kelet-Európa összehangoltan készül a kínai turisták fogadására 

A Budapesten működő Kína-Kelet-Közép-Európa Turisztikai Regionális Koordinációs Központ képviseletében dr. Ruszinkó Ádám, az NGM turizmusért felelős helyettes államtitkára és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese tartott előadást Belgrádban a Kína-KKE országok kormányfői találkozóján, december 16-án. A 2014-es együttműködés mérföldköve az első közös kiállítási megjelenés volt novemberben a CITM – China International Travel Mart elnevezésű turisztikai vásáron, Sanghajban.

Budapesten megnyílt a regionális kínai turisztikai központ 

Első alkalommal ültek össze Kína és a közép-kelet-európai országok turisztikai csúcstalálkozó formájában, ahol ünnepélyes keretek között megnyitották a budapesti Kína-Kelet-Közép-Európa Turisztikai Regionális Koordinációs Központot, amely elsőként kezdi meg működését a hat KEK regionális központ közül.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!