Az élelmiszerbolt, ahol minden árucikk ingyenes

Az élelmiszerbolt, ahol minden árucikk ingyenes 

Egy amszterdami szupermarketben nincsenek árcédulák. Minden áru ingyenes, és a rászorulóknak adják oda, ami az üzlet kínálata.

Naponta háromszor Berlinbe 

Számos újdonsággal rukkol elő az airberlin 2016-os kínálatában. Az idén a magyar utasok berlini átszállással utazhatnak Chicagóba vagy New Yorkba, télen pedig Miamiba, Punta Canába és Varaderóba – hangzott el a légitársaság és a Budapest Airport sajtóreggelijén.

Korfu, Thassos, Zakynthos 

Korfu, Thassos, Zakynthos

A kör négyszögesítése 

Fiatalos elemek, igazi friss színvilág keveredik a tradicionális retroformákkal, anyagokkal, alakzatokkal. A lágyabb, fakóbb színek ideje következik. És az is tiszta szerencse, ha fellelünk a szekrény mélyén néhány régebbi, elnyűtt farmert…
Teljesen megújult a Mercure borválogatás

Teljesen megújult a Mercure borválogatás 

Az immár több mint 30 éves múltra visszatekintő borválogatás, mely eddig a Grands Vins Mercure nevet viselte, mind tartalmában, mind megjelenésében megújult. Ezentúl a „Flavours from the cellar” „Ízek, illatok egyenesen a pincékből” név fémjelzi a borszelekciót. Az új megjelenés hűen tükrözi a Mercure brand identitását, szem előtt tartva a helyi értékeket is: a kiválasztásra került borok hitelesen reprezentálják hazánk borkínálatát, borkultúráját.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!