Konyhafőnök cikkek
Hústalan ételekre fókuszál a topséf
Alain Ducasse, aki 21 Michelin-csillagot gyűjtött be eddig, szembe megy a csúcsgasztronómiára jellemző húsfogyasztási trenddel – olvasható az Origo Táfelspicc nevű, étkezésorientált aloldalán. Hétfőn nyíló párizsi éttermének organikus termékekből készült menüje főként növényi eredetű alapanyagokból készülő ételekkel csábítja a vendégeket.
Licitálhat az El Bulli boraira
A világhírű, három Michelin-csillagos El Bulli étterem – amely tavaly júliusban zárta be kapuit – borait a Sotheby’s aukcióján vásárolhatják meg az érdeklődők. – írja a Decanter.com információja alapján a Borkultusz.
Új kezdeményezés, új séf a Hotel Benczúrban
Új konyhafőnök remekel a Hotel Benczúr konyháján, étkeit pedig akár az újjáélesztett Benczúr-kerti Esteken tesztelhetik.
Volenter István a Mezzo (ex John Bull Automobile Pub) konyhafőnöke
A huszonnyolc esztendős Volenter István lett a napokban új néven - Mezzo - megnyitott egykori John Bull Automobile Pub új konyhafőnöke.