Hústalan ételekre fókuszál a topséf

Hústalan ételekre fókuszál a topséf 

Alain Ducasse, aki 21 Michelin-csillagot gyűjtött be eddig, szembe megy a csúcsgasztronómiára jellemző húsfogyasztási trenddel – olvasható az Origo Táfelspicc nevű, étkezésorientált aloldalán. Hétfőn nyíló párizsi éttermének organikus termékekből készült menüje főként növényi eredetű alapanyagokból készülő ételekkel csábítja a vendégeket.

Licitálhat az El Bulli boraira 

A világhírű, három Michelin-csillagos El Bulli étterem – amely tavaly júliusban zárta be kapuit – borait a Sotheby’s aukcióján vásárolhatják meg az érdeklődők. – írja a Decanter.com információja alapján a Borkultusz.

Új kezdeményezés, új séf a Hotel Benczúrban 

Új konyhafőnök remekel a Hotel Benczúr konyháján, étkeit pedig akár az újjáélesztett Benczúr-kerti Esteken tesztelhetik.

Volenter István a Mezzo (ex John Bull Automobile Pub) konyhafőnöke 

A huszonnyolc esztendős Volenter István lett a napokban új néven - Mezzo - megnyitott egykori John Bull Automobile Pub új konyhafőnöke.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!