LMP: erősen aggályos a turizmusfejlesztési törvény 

Az LMP a turisztikai szervezetek és szakemberek segítségét kéri ahhoz, hogy jobb belátásra bírja a kormányt, amely szerintük államosítani kívánja a szektort az ágazatról szóló törvényjavaslatával.

LMP: a magyar kormány ne asszisztáljon a verespataki faluromboláshoz! 

Kényszerkilakoltatás várhat az LMP szerint az erdélyi Verespatak lakosaira, miután a román kormány elfogadta azt a törvénytervezetet, amely elhárítja az összes akadályt a helyi aranybánya-beruházás elől. Szél Bernadett, az LMP társelnöke és Csiba Katalin, a párt környezetpolitikai szakszóvivője szerdán közleményben szólította fel a magyar kormányt, hogy "ne asszisztáljon a faluromboláshoz".

Hogyan lehet lehívni a megmaradt uniós forrásokat? 

Vágó Gábor (LMP) írásbeli kérdéssel fordul a miniszterelnökhöz, azt firtatva, hogy milyen célokra és milyen ütemezéssel próbálják elkölteni a 2007-2013-as uniós fejlesztési időszakból megmaradt 500 milliárd forintnyi forrást. 

Feljelentést tett a Malév felszámolása ügyében az LMP 

Csődbüntett, csalás valamint hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett a Malév felszámolása kapcsán az LMP.

És Te milyen Budapestet szeretnél? 

Közlekedésről, a kerékpárutakról, a városi terekről, a zöldfelületekről és a közösségi életről szólt az LMP meghívója egy kötetlen beszélgetésre Zuglóban csütörtökön az Olof Palme sétányon lévő Kertem nevű kellemes, szabadéri szórakozóhelyre.

2014-ben már a repülőtérig járhatna a 3-as metró 

A fővárosi LMP közlekedési munkacsoportja szerint három-négy év múlva a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérig járhatna a 3-as metró. A frissen elkészült tanulmányt hétfőn ismertették újságírók előtt, a terveket rövidesen szakmai vitára bocsátják.

Pert nyert az LMP Sukoró ügyben 

A Lehet Más a Politika (LMP) jogerősen pert nyert a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) ellen a sukorói telekcsere-iratok kiadásának ügyében.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!