Háromrészes videósorozat, hogyan érdemes biciklizni

Háromrészes videósorozat, hogyan érdemes biciklizni 

Rengetegen szeretnének kerékpárra váltani, hogy elkerüljék a fertőzéseket, egészségesen, gyorsan, szabadon, a környezetet védve és parkolóhelyek keresésével többet nem vesződve mehessenek munkába, intézzék ügyeiket, vagy kikapcsolódjanak. Sokan pedig autót vezetve szeretnének jobban vigyázni a kerékpárral közlekedőkre. Nekik szól a Magyar Kerékpárosklub új videósorozata, amiben autós és bringás szereplőink, valamint oktatónk kerékpározással kapcsolatos tévhiteket oszlatnak, mindennapos élethelyzetek bringás megoldásához adnak tanácsokat, felhívják a figyelmet a legfontosabb szabályokra és tippeket adnak az autós – bringás – gyalogos együttműködéshez.

Országos online kampány indul a biciklizés népszerűsítésére 

Áprilistól októberig országos online kampánnyal népszerűsíti a hétköznapi bringázást a Magyar Kerékpárosklub - közölte a klub az MTI-vel.
Egyre többen bringáznak a fővárosban

Egyre többen bringáznak a fővárosban 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) számlálóinak összesített adatai alapján tavaly márciushoz képest lényegesen növekedett a kerékpáros forgalom a fővárosban - tájékoztatta a Magyar Kerékpárosklub kedden az MTI-t.
Bringás városnézéshez készült digitális térkép Budapesten

Bringás városnézéshez készült digitális térkép Budapesten 

A városi bringakörök térképe kijelölt kerékpáros útvonalakat, kevésbé ismert természeti vagy építészeti, kulturális látnivalókat fűznek fel Kelet-Pesttől a Normafáig, az északi M0-ás hídtól a déli M0-ás hídig.
Újra lesz I bike Budapest kerékpáros felvonulás

Újra lesz I bike Budapest kerékpáros felvonulás 

Újra lesz I bike Budapest, a szervezők ötödik alkalommal várják a bringásokat, hogy együtt biciklizzenek át Budapesten.

Bringás 12 pont az I bike Budapesten 

Újra több tízezer embert várnak az idén 5. I bike Budapest bringás felvonulásra, ahol gyerekektől idősekig bárki átbiciklizhet Budapesten úgy, ahogy máskor lehetetlen. Zenés piknikkel indul, majd az új útvonalon először Óbudát érintve 4 hídon, 2 rakparton, az Alagúton és az Andrássy úton halad végig a menet, ami a Városligetben bringaemeléssel ér véget. A demonstráció és örömtekerés célja, hogy Budapest következő főpolgármestere végrehajtsa azt a Kerékpárosklub által összeállított 12 pontot, amivel olyan város teremthető, ahol mindenki bringára tud ülni. „Egy olyan városban, ahol jó bringázni, ott jó élni. A felvonulás alatt már ilyen hely lesz a Budapest” – üzeni a Kerékpárosklub. A felvonuláson külön kisgyerekes szekciót is indítanak, és utcazenészek is várják a résztvevőket. Fél nap alatt több mint 5000-en jelölték vissza a Facebook eseményt.

Hogy még több bringás legyen Pesten 

Megújította együttműködési megállapodását a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Magyar Kerékpáros Klub, hogy tovább növeljék a kerékpárral közlekedők arányát.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!