Így járhatod be olcsóbban Európát 

15 százalékos árengedménnyel juthat nemzetközi utazási lehetőséghez, aki március 31-ig InterRail Globál vasúti bérletet vált. A 30 országban érvényes kedvezmény mellett a másik megszokott bérlettípus, az InterRail Egyországos bérlet is elérhető a MÁV-START Zrt. kijelölt pénztáraiban – közölte a vasúttársaság.

Dupla railjet jár Bécsbe az adventi időszakban 

 Az adventi ünnep közeledtével egyre többen választják az osztrák fővárost úticélul, sokan meglátogatják a bécsi karácsonyi vásárokat, és a nevezetességeket. Egy átlagos hétvégéhez képest ebben az időszakban jelentősen többen utaznak a MÁV-START vonatain is, ezért a megnövekedett utasforgalom kiszolgálására a hétvégétől, egyes railjet vonatok dupla szerelvénnyel közlekednek.  

Nyereményjátékkal csatlakozik a Turizmus Világnapjához a MÁV-Start 

A Magyar Turizmus Zrt. és a vasúttársaság az érvényben lévő stratégiai megállapodásuk értelmében folyamatosan együttműködik a turisztikai célú, belföldi, vasúti utazások népszerűsítése érdekében.

Polgárőrök is őrzik a vonatozók biztonságát 

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV-START Zrt. három polgárőr-egyesülettel, amelynek köszönhetően javulhat a közbiztonság a vonatokon és az állomásokon. 

Sziget Fesztivál: kedvezmények a MÁV-tól 

A MÁV-START Zrt. a 2013. augusztus (5) 6-11. között megrendezésre kerülő Sziget Fesztiválra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt a teljesárú jegy árából Budapest-Keleti, Nyugati, Déli vagy Kelenföld állomásokra, közölte lapunkkal a vasúttársaság.
Így néz majd ki az új FLIRT-vonat

Így néz majd ki az új FLIRT-vonat 

A 2014-ben és 2015-ben forgalomba álló, új FLIRT-motorvonatok megrendelésére március közepén írtak alá támogatási és szállítási szerződést a MÁV-START Zrt., a GYSEV Zrt., a KIKSZ Zrt. és a Stadler Bussnang AG képviselői. A MÁV-START-os járművek látványterve elkészült, a vonatok grafikája megtekinthető az érdeklődők számára a vasúttársaság honlapján a www.mav-start.hu oldalon.
Kényelmesebb vonatozás nagy tavunkhoz

Kényelmesebb vonatozás nagy tavunkhoz 

Folyamatosan nőtt az elmúlt időszakban a Desiro motorvonatokból kiállított szerelvények száma a Balaton északi partján, a tavaszi-nyári időszakban jelentős mértékben megnövekvő utasforgalom megfelelőbb kiszolgálása érdekében.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!