70 ezer fős kongresszus ősszel  

Novemberben rendezik Lisszabonban a Web Summit-ot.

Milyen nagyrendezvények lesznek jövőre? 

Számos nagyrendezvényt tartanak 2019-ben is Magyarországon, a jövő évi rendezvények, fesztiválok koordinációja elkezdődött - mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a szervezet rendezvénykoordinációs központja megbeszélését követő sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.
Erős lesz a 2017-es nyár a budapesti szállodáknak

Erős lesz a 2017-es nyár a budapesti szállodáknak 

Óriási forgalom elé néznek a budapesti szállodák 2017 nyarán: július közepétől egészen szeptember elejéig ugyanis egymást érik a sport- és nagyrendezvények, így várhatóan az összes fővárosi hotel meg fog telni. Júliusban azonban némi fennakadást okozhat a vendégek elszállásolása, mivel a vizes világbajnokságot és a Forma-1 Magyar Nagydíjat egy időben rendezik meg.

Beköszöntött a Gasztroélmények Éve 

Már a tavaly novemberben beharangozott nemzeti marketingterv nyitóeseményére, idén februárra előhúzták a szervezők a pakliból az első Jolly Jokert…

Hat turisztikai nagyrendezvényt támogat Eger 

Eger önkormányzata évtizedek óta támogatja a városban zajló turisztikai nagyrendezvényeket, ez egy javarészt az idegenforgalmából élő város esetében magától értetődő közfeladat. 2011-ben 10,4%-kal bővült a kereskedelmi szálláshelyek forgalma Észak-Magyarországon, s ebben Eger játszott fontos szerepet. A város országosan a tizedik leglátogatottabb település volt tavaly, és az eltöltött vendégéjszakák száma is figyelemre méltó növekedést mutat, közölte lapunkkal Eger önkormányzata.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!