Nyíregyháza esete Nagyszebennel

Nyíregyháza esete Nagyszebennel 

Első alkalommal látogatott el a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. a nagyszebeni Hungarikum Napokra. Az immár hagyományosnak mondható erdélyi fesztiválon nem egyedül vett részt a TDM, hanem a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt-vel közösen mutatta be városunk turisztikai attrakcióit - tájékoztatott szerdán a TDM-szervezet.
Öt új célállomás Nagyszebenből á la Wizz Air

Öt új célállomás Nagyszebenből á la Wizz Air 

A Marosvásárhelyről tavaly Kolozsvárra költöztetett járatainak csak egy részét indítja újra  Marosvásárhelyről a repülőtér kifutópályájának felújítása után a Wizz Air diszkont légitársaság, a frankfurti, madridi párizsi és római járatai ezentúl is Kolozsvárról közlekednek. 
Magyar kulturális fesztivál Nagyszebenben

Magyar kulturális fesztivál Nagyszebenben 

Az Arany János- és a Kodály Zoltán- emlékév keretében számos zenei és irodalmi rendezvénnyel tisztelegnek a költő és a zeneszerző előtt az Ars Hungarica magyar kulturális fesztiválon a dél-erdélyi szórványnak számító Nagyszebenben.
Hungaricum Napok Nagyszebenben

Hungaricum Napok Nagyszebenben 

A Híd Szebeni Magyar Egyesület idén nyolcadik alkalommal szervezi meg a Hungaricum Napokat Nagyszebenben.
Nagyszeben és Nagyvárad Európa legjobb ár-érték arányú városai között

Nagyszeben és Nagyvárad Európa legjobb ár-érték arányú városai között 

Két romániai város, Nagyszeben és Nagyvárad is felkerült Európa legjobb ár-érték arányú tíz úti célja közé – áll az AGERPRES hírügynökséghez eljuttatott közleményben.

Sípályával és gasztrotúrákkal csalogatná Nagyszeben a magyar turistákat 

Magyar turisztikai konferenciát rendeztek Nagyszebenben, melynek központi témája volt, hogy a település ne csak átjáróváros legyen Budapest és a Székelyföld között, hanem valós élményeket kínáló desztináció. Ehhez persze kellene állandó, közvetlen légi vagy vasúti kapcsolat is. Ez utóbbi most ha csak ideiglenesen is, de valamelyest érezteti pozitív hatását. Az eseményen a Magyar Turisztikai Ügynökség is bemutatta a magyarországi kínálatot.

Új bázissal és útvonalakkal bővít Romániában a Wizz Air 

A Wizz Air augusztusban megnyitja új bázisát Nagyszebenben és négy új járatot indít a Nagyszeben Nemzetközi Repülőtérről (Sibiu International Airport). A légitársaság továbbá bejelentette, hogy Szucsáva célállomással bővíti romániai hálózatát, ahonnan London Lutonba indít új járatot.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!