Szükségállapot a Niagara-vízesés kanadai oldalán

Szükségállapot a Niagara-vízesés kanadai oldalán 

Nem, nem a vízesés miatt, hanem mert teljes napfogyatkozás várható - ami turisták százezreit vonzza a környékre.
Szuper reklámötlet a napfogyatkozásra

Szuper reklámötlet a napfogyatkozásra 

A BBH London készítette a Chupa Chups nyalókának ezt az ötletes, kifejezetten a  pénteki napfogyatkozásra szóló reklámot, amelyet a BBH Facebook-oldalán talált a kreativ.hu.

Első sorból nézhetik az easyJet utasai a napfogyatkozást 

Szerencsések az easyJet Egyesült Királyságból péntek reggel Izlandra tartó utasai, hiszen a teljes napfogyatkozást éppen a Feröer-szigetek felett repülve csodálhatják meg.
Digitális, mobil planetáriumban is látható az égbolt Debrecenben

Digitális, mobil planetáriumban is látható az égbolt Debrecenben 

A közelgő napfogyatkozásról, a tavaszi csillagos égboltról és a Naprendszerről hallgattak előadást az általános iskolás diákok a digitális, mobil planetáriumban, az öt hete átadott debreceni Agóra Tudományos Élményközpontban. 

Napfogyatkozás - hasznos tippek 

Március 20-án, pénteken, pont a napforduló időpontjával esik egybe az év egyik leglátványosabb égi eseménye, a napfogyatkozás. Hazánkból nézve a napkorong közel 60 százaléka fog eltűnni, míg az Atlanti-óceán északi vidékein teljes napfogyatkozás lesz.
Ne feledjék: kedden részleges napfogyatkozás lesz!

Ne feledjék: kedden részleges napfogyatkozás lesz! 

Kedd reggel részleges napfogyatkozás lesz Európa felett. Magyarországról nézve a Hold a Nap 76-79 százalékát eltakarja majd, de lehet, hogy csak ködöt és felhőket fogunk látni a ritka égi jelenség helyett - írja az Index.

Hiába utaznak a napfogyatkozásra a turisták 

A meteorológusok által jósolt felhős és esős idő miatt turisták ezrei maradhatnak le a vasárnapi teljes napfogyatkozásról, aminek megtekintésére a Húsvét-szigetekre zarándokoltak.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!