Új stratégiai megállapodás

Új stratégiai megállapodás 

Elfogadta a kormány azt a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiának elnevezett új programot, amelynek kidolgozásában 49 szakmai szervezet, valamint 5 történelmi egyház vett részt. Egy nagy falon szerepelt a nyilatkozat a Várkert Bazárban, május 27-én, ahol a résztvevők mindannyian aláírták, ezzel is megerősítve együttműködésüket a közös cél érdekében.
A fürdők is be lesznek kötve az NTAK-ba

A fürdők is be lesznek kötve az NTAK-ba 

Zajlik a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia újragondolása, társadalmasítása, amely a pandémia miatt vált időszerűvé. Azt már lehet tudni, hogy a következő uniós tervezési ciklusban mi áll majd a fókuszban. 
A koronavírus átírja a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiát is

A koronavírus átírja a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiát is 

Fontos bejelentést tett a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettese, Könnyid László az alábbi videóüzenetben.

Megújítja külpiaci tevékenységét az MTÜ 

Megújítja külpiaci tevékenységét a Magyar Turisztikai Ügynökség -adta hírül az MTI. A Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 2030 dokumentum által meghatározott 12 legfontosabb küldőpiacra fókuszálnak, januártól két küldőpiacra, az észak-amerikai és a német területekre neveztek ki országspecialistákat.
Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 5 percben

Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 5 percben 

A Turizmus Summit 2017 rendezvényre készült el az az animációs film, amely közérthetően és egyszerűen mutatja be: melyek a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 2030 céljai, és milyen eszközrendszerrel lehet ezeket elérni. Magát a stratégiát október elején fogadta el a Kormány, a teljes dokumentum szintén letölthető a Magyar Turisztikai Ügynökség weboldaláról.
Turisztikai csúcstalálkozót rendez az MTÜ Budapesten

Turisztikai csúcstalálkozót rendez az MTÜ Budapesten 

Turizmus Summit néven hagyományteremtő céllal szakmai konferenciát rendez október 16-án a Magyar Turisztikai Ügynökség a Művészetek Palotájában. 

Elkészült a turizmusfejlesztési stratégia szakmai vitairata 

Nálunk is elolvashatja az országos turizmusfejlesztési stratégia frissen közzétett vitairatát. A koncepció jövőképe szerint 2020-ra Magyarország Európa legnépszerűbb egészségturisztikai desztinációja lesz. A minisztérium elektronikus úton várja a szakma  észrevételeit az anyagról.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!