Magánvállalatok is pályázhatnak regionális buszjáratok indítására 

Az autóbuszos személyszállítás érdekeinek érvényesítése és a hazai cégek piacképességének növelése érdekében megállapodást kötött a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) és a Volán Egyesülés - közölte a NiT Hungary.

NiT: állítsák vissza a 18 éves korhatárt a belföldi fuvarozásban! 

Írásban fordult az Európai Bizottsághoz a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete annak érdekében, hogy állítsák vissza a 18 és 21 éves korhatárt a belföldi fuvarozásban, mivel az utánpótlás egyre nehezebben oldható meg.

Lipótvárosi busztilalom: szakmai egyeztetés a polgármesterrel 

Miután a BKK közleményben számolt be arról, hogy július 1-jétől autóbusz-behajtási tilalom lép életbe egész Lipótvárosban, a MUISZ, a NiT és a BFTK részvételével szakmai egyeztetésre került sor Belváros polgármesterével a témában.

Turistabuszok Budapesten: forgalmi könnyítések a NiT javaslataira 

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT) beszámolt arról, hogy a Fővárosi Turisztikai Kerekasztal Turistabusz Munkacsoportja keretein belül, a NiT Hungary és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. kezdeményezésére konstruktív egyeztetést folytattak a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Közúti Közlekedési Divíziójával.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!