Budapestre is indul új Norwegian járat

Budapestre is indul új Norwegian járat 

Bázist nyit Stockholm fő repterén a csőd széléről tavaly visszatáncoló Norwegian, a skandináv diszkont légitársaság az idei nyári menetrendben 54 útvonalon indít járatokat a svéd fővárosból, egyebek mellett Budapestre is - írja az AIRportal.hu.
Jövő héttől újra repül Budapestre a Norwegian

Jövő héttől újra repül Budapestre a Norwegian 

A közelmúltban a csődhelyzetből kikerült Norwegian ismét megnyitja koppenhágai bázisát, 200 elküldött dolgozóját visszavéve, hetente kétszer a jövő héttől már Budapestre is repül onnan Boeing 737-eseivel - írja az AIRportal.hu.
Csőd szélén a norvég fapados

Csőd szélén a norvég fapados 

Kérdéses a Norwegian sorsa a cég vezetője szerint, miután a norvég kormány bejelentette, hogy a légitársaság nem kap további pénzügyi támogatást, annak ellenére, hogy a válság miatt működésének fenntartásához erre szükség lenne - írja az AIRportal.hu.
A norvég fapados is rekordot döntött tavaly

A norvég fapados is rekordot döntött tavaly 

Közel 86%-os kihasználtsággal működött és így 37,34 millióan utaztak a Norvegian-nal. Ez az eredmény bizakodásra ad okot az üzemi szinten veszteséggel küzdő vállalatnak, mivel 13%-os növekedést jelent.

Januártól megszűnik a szingapúri járat 

2019 januárjától megszünteti London-Gatwick-Szingapúr járatát.
Újabb transzatlanti útvonalakat jelentett be a Norwegian

Újabb transzatlanti útvonalakat jelentett be a Norwegian 

A skandináv központú low-cost légitársaság Amszterdamból, Madridból és Milánóból repül 2018. tavaszától-nyarától az USA-ba Dreamlinereivel.
Átszállást kínál Gatwicken az easyJet

Átszállást kínál Gatwicken az easyJet 

Az angol diszkont légitársaság utasai nem csak az easyJet saját hálózatán belül, hanem a Norwegian és a kanadai Westjet légitársaság hosszútávú járataira is foglalhatnak egy repülőjegyen és szállhatnak át kockázatmentesen a Worldwide by easyJet szolgáltatásnak köszönhetően.

A Norwegian járataira hord rá a Ryanair 

A fapados légitársaságok többsége indulása óta elzárkózott az átszállási kapcsolatok tudatos biztosításától. A Ryanair most meglepőt lépett e téren: megállapodni látszanak a Norwegiannal, hogy annak hosszú távú járataival összehangolják menetrendjüket és utasaiknak átszállási lehetőséget biztosítanak.
Párizsból indít amerikai járatokat a Norwegian Air

Párizsból indít amerikai járatokat a Norwegian Air 

Idén nyáron indítja első közvetlen járatait Párizs és az Egyesült Államok több városa között a Norwegian Air.

Ahogy a repülőket szinte sosem látjuk 

Munkatársunk eljutott egy olyan helyre, ahová kevés kívülállót engednek be: a ferihegyi szerelőhangárban nézett szét, miközben ott éppen brazil, orosz és norvég repülőgépeken dolgoztak a szakemberek.

Hosszú távú járatokra vált a Norwegian Air Shuttle 

A Norwegian Air Shuttle nemrég bejelentette, hogy a jövőben áthelyezi fókuszát a hosszú távú járatok üzemeltetésére, Londont megjelölve legfőbb piacaként.

A Ryanair tarolt a fapadosok között 

Mindhárom nagy európai diszkont légitársaság több utast szállított idén januárban az előző év első hónapjához képest, a legnagyobb mértékben a Ryanair növelte utasainak számát.

Új Norwegian járatokkal utazhat Koppenhágába 

Jövő nyáron heti 8-ra emeli koppenhágai járatainak számát Budapestről a Norwegian Air Shuttle. A bővítést ma reggel jelentette be a norvég diszkont légitársaság. A 2015-ös nyári szezonban a Norwegian gépeivel továbbra is elérhető lesz még Helsinki, Oslo, Stockholm és London Gatwick repülőtere is, valamint átszállással további számos célállomás.

Nem kapott repülési engedélyt Amerikába az európai légitársaság 

Egyelőre nem kapott járatüzemeltetési engedélyt a Norwegian diszkont légitársaság Írországban bejegyzett, hosszú távú járatokat üzemeltetni szándékozó leányvállalata az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériumától. A pilótákat összefogó szövetség üdvözölte a döntést, mert véleményük szerint a légitársaság meg akarja kerülni a szigorú norvég munkajogi és szakszervezeti szabályokat.

Vegyesen teljesítettek Európa fapadosai márciusban 

Vegyesen teljesítettek Európa legnagyobb diszkont légitársaságai az év harmadik hónapjában: az easyJet és a Norwegian több utast szállított, míg a Ryanair utasszáma csökkent márciusban.

A Norwegian teljesen meghódítja Gatwicket 

Olyan mértékben, hogy 2014-től észak-amerikai járatokat indít London második számú repülőteréről. Teszi mindezt a Gatwickel kötött hosszú távú stratégiai megállapodás értelmében -közölte csütörtökön a légitársaság.

Ötödik bázisát nyitja a Norwegian Spanyolországban 

Tovább terjeszkedik a norvég fapados a spanyol piacon; ezúttal Madrid Barajas-on nyit bázist - közölte hétfőn a légitársaság.

Két európai diszkont-légitársaság a Travelportnál 

A Travelport bejelentése szerint két európai diszkont légitársaság, a Jet2.com és a Norwegian kínálata is elérhetővé vált a Travelport Merchandising Platform alkalmazást (mely a kiegészítő szolgáltatások foglalását teszi lehetővé) használó agentek számára.

Hajóra száll a tortakirály 

Buddy Valastro cukrászmester, a Cake Boss és a Next Great Baker népszerű tévéshow-k sztárja a Norwegian  Cruise Line  egyik hajóján folytatja családi vállalkozásának bővítését, Carlo’s Bake Shop-ot nyit 2013 márciusában az új Norwegian Breakaway-en.

Az Aeroplex végzi a Norwegian Boeingek karbantartását 

Az Aeroplex Közép-Európai Kft., a Malév karbantartó lányvállalata megállapodást írt alá Skandinávia második legnagyobb légitársaságával, az oslói székhelyű Norwegian Air Shuttle-lel augusztus végén, értesült a TurizmusOnline. 

Rendhagyó növekedés az észak-európai beutazóban 

Igen biztatóan alakulnak az észak-európai piac év eleji számai. A régióhoz tartozó mindegyik országból növekedés tapasztalható. Munkatársunktól

Szakadatlan növekedés a Norwegian-nál 

Augusztusban is folytatódott az utasok számának növekedése; 1,3 millió utast szállított a Norwegian az utolsó nyári hónapban.

Sűríti marokkói járatait a Norwegian 

Növeli Marokkóba induló járatai számát a Norwegian. Marrakech mellett ezentúl Agadirba is repülnek majd a társaság gépei.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!