Kávészállítás vitorláshajóval

Kávészállítás vitorláshajóval 

Megvalósult a környezetbarát kávéimport. Az ötlet majdnem egyidős az emberiséggel, de újításnak tűnhet egy olyan világban, ahol a cél a fosszilis energiafüggőség csökkentése. Az Avontuur holland vitorláshajó befutott a délnyugat-franciaországi Bordeaux kikötőjébe a kolumbiai kávészállítmánnyal - írja az euronews.

Terítéken a természetes módon készült ételeink 

A bioborok, biopálinkák, bioételek és más, bio és természetes alapanyagokat felhasználó élelmiszer-előállítók és forgalmazók bemutatkozása mellett magyar folklór táncokat láthatnak és dalokat hallhatnak a lengyelországi Lodzban rendezett háromnapos Natura Food Nemzetközi Hagyományos- és Bioélelmiszer Vásáron a magyar standra látogatók, ahol Magyarország díszvendégként szerepel.
Visszaadják a Wien folyót a természetnek Bécsben

Visszaadják a Wien folyót a természetnek Bécsben 

Beton helyett hamarosan fák, bokrok és füves part várja a Wien folyóhoz látogatókat Bécsben. Hat hónap alatt a folyópart 300 méteres szakaszát alakítják természetközelivé, hogy a növények és állatok számára új élőhelyet, a városlakóknak pedig kellemes pihenőhelyet hozzanak létre. 

Megoldódott az csömöri ökokrízis 

Megoldódott az csömöri ökokrízis
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!