Jogsértő tájékoztatás miatt kaptak bírságot 

Jogsértő tájékoztatás miatt több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal az Orangeways márkanév alatt autóbuszos személyszállítási tevékenységet végző két cégre, a PIVOT-CONSULTING Kft.-re és a RÁ-BA Projektmenedzsment Zrt.-re.  
Betiltotta az Orangeways működését a GVH

Betiltotta az Orangeways működését a GVH 

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ideiglenes intézkedés keretében tiltotta meg a www.orangeways.com honlapon a személyszállításra vonatkozó kereskedelmi gyakorlat folytatását, és egyben kötelezte az orangeways márkanév alatt kereskedelmi tevékenységet végző vállalkozásokat, hogy a vonatkozó tartalmat töröljék a honlapjukról.

Szellemjáratokra ad el jegyeket az Orangeways 

A legtöbb járat már nem is létezik, mégis adnak el rá jegyeket. A hatóságok tehetetlenek, még a bírságot sem képesek behajtani - írja a HVG.

Szerződést bonthat az Orangeways-szel a BKK 

Nem szerezte meg az Orangeways Kft. a Rába S91-es midibuszok típusengedélyét szerződésben vállalt határidőig, ha a cég április 1-ig nem mutatja be a dokumentumokat, akkor a Budapesti Közlekedési Központ felbontja a szerződést.

Az Orangeways budapesti buszvonalakat üzemeltethet 

Az Orangeways Közlekedési Hálózatok Holding Nyrt. leányvállalata, az Orangeways City Kft. nyerte el a Budapesti Közlekedési Központ által kiírt, midi autóbuszokkal üzemeltethető fővárosi közforgalmú autóbuszvonalak költségtérítéses üzemeltetésére kiírt közbeszerzési pályázatát – jelentette be Dr. Kovács Miklós, az Orangeways vezérigazgatója.

Tőzsdére megy a magyar buszos vállalkozás 

Cégformájának megváltozását és tőkeemelést jelentett be a Fővárosi Cégbíróságon az Orangeways Közlekedési Hálózatok Holding Zrt., amely a belátható jövőben részvényeinek nyilvános forgalomba hozatalát tervezi a budapesti parketten. 

Bírságot kapott az Orangeways 

Hírlevelében kínált akciós bécsi buszjegyekkel tévesztette meg a fogyasztókat az Orangeways, állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal, ezért 4,45 millió forintos bírságot szabott ki a cég jogutódjaira.

Tőkét emel az Orangeways 

Tőkét emel és konszolidál az Orangeways.

Törölte egyik Budapest-Berlin járatát az Orangeways 

Törölte egyik Budapest-Berlin járatát az Orangeways

Új értékesítési és marketing igazgató a DBH Groupnál 

Új szakember csatlakozott a hazai és nemzetközi üzleti szolgáltatásokkal, befektetésekkel foglalkozó DBH Grouphoz.

Az Orangeways-szerződés felmondását kényszerítené ki a SZAKSZ 

Tiltakozó demonstrációval szeretné kikényszeríteni a dél-dunántúli közlekedési szakszervezeteket tömörítő Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ) a Gemenc Volán Zrt. és a Tribune Ventures Hungary Zrt. - korábban Orangeways Zrt. - közötti alvállalkozói szerződés felmondását - közölte az érdekvédelmi szervezet az MTI-vel.

Ingyenes, légkondicionált buszok a Hungaroringre 

A Hungaroring Sport Zrt. az idei évben a Orangeways Zrt-t bízta meg a Hungaroring kizárólagos autóbuszos szállítói szolgáltatásaival. Ennek megfelelően a Formula 1TM ENI Magyar Nagydíj belépővel rendelkező nézői 2011. július 29-31 között a komfortbusz-szolgáltatásairól ismert hazai szolgáltató által szervezett, ingyenesen igénybe vehető járművekkel juthatnak el Budapestről és a HÉV Mogyoród elnevezésű megállójából a verseny helyszínére.

Az Orangeways beelőzte a BKV-t a Hungaroringen 

Kiütötte a nyeregből az eddigi partner BKV-t az Orangeways, és ők lettek a Hungaroring kizárólagos autóbuszos szállítói.

Új tulajdonos az Orangeways-nél 

A menedzsmentet képviselő ORW Hungaria Kft. birtokába kerül az Orangeways Zrt. 90 százaléka - adta hírül az MTI:

Új buszjáratok a horvát tengerpartra 

A márciusban indult belgrádi és krakkói buszjáratok után az előszezontól már a horvát tengerpart nagyobb üdülővárosaiba is el lehet jutni a narancssárga buszokon.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!