ötkert cikkek
Új koncepció az 5 éves Business Klubban
A klub vadonatúj koncepcióját, az 'Ötlet, siker, kreativitás' kerekasztalbeszélgetést nagy érdeklődéssel fogadták a Vendég & Hotel Business Klubon megjelent szakemberek a Szamos Marcipán Royal Cukrászda és Kávézóban. A már nagyon várt vendéglátós és szállodai trendeket, újdonságokat bemutató prezentációkat követően ugyanis a szervezők egy olyan fórumot hoztak létre, melynek célja a meghívott szakemberek tapasztalatainak megosztása valamely kiemelt témában.
Repülni fognak az üvegek az Ötkertben
A világ élvonalát és a legjobb hazai bártendereket vonultatja fel Magyarország első nemzetközi flair bartending versenye, a Fabbri Flair Open október 28-29-én, a belvárosi Ötkertben.
Michelin-csillagos fogások az Ötkert menüjében
2013. június 24. és 30. között Christian Petz, Michelin-csillagos séf receptje alapján elkészített ételspecialitásokat is találhatnak a vendégek az Ötkert heti menüjében.