Az infláció húzza a vendéglátás bevételeit Ausztriában

Az infláció húzza a vendéglátás bevételeit Ausztriában 

A turizmusból származó bevételek az idei évben biztosan meghaladják majd a járvány előtti 2019-es rekordév szintjét, erről közmegegyezés van az osztrák turisztikai szakmában. A gyarapodó bevételekhez a növekvő vendégforgalom mellett az infláció is nagyban hozzájárul, hangzott el Gabriel Felbermayr a bécsi gazdaságkutató intézet (Wifo) igazgatójának az Osztrák Turizmusnapok (OTT) keretében tartott előadásában. 
OTT: ilyen a jövő turisztikai standja

OTT: ilyen a jövő turisztikai standja 

Május 2-án, a bécsi Austria Center Vienna (ACV) kongresszusi központban tartották az osztrák turizmus legnagyobb éves szakmai seregszemléjét, az Osztrák Turizmusnapokat (OTT). Az egész napos eseményre több mint 800 regisztrált vendég érkezett, áll a GD Consulting osztrák szakmai portál friss beszámolójában.
Május 2-án OTT, érkezik a beszámoló is

Május 2-án OTT, érkezik a beszámoló is 

A bécsi Austria Center Vienna (ACV) kongresszusi központban tartják az osztrák turisztikai szakma seregszemléjét, ahol Ausztria turisztikai kínálatának innovatív arca mutatja meg magát az érdeklődő szakmai közönségnek és a médiának. Az Osztrák Turizmusnapok (OTT - oett23) eseményei és konferenciabeszélgetései a fenntarthatóság témáját járják körbe.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!