Ősztől új kiállítással vár a Palatinuson a Lumina Park

Ősztől új kiállítással vár a Palatinuson a Lumina Park 

A tavalyi évben új látványossággal gazdagodott Budapest: a Palatinus Strandon nyitották meg a Lumina Parkot, ahol különleges fény- és hangjáték által létrehozott mesebeli világot hoztak létre.
Hatalmas fénypark Budapest új téli attrakciója

Hatalmas fénypark Budapest új téli attrakciója 

Több mint száz színes LED-figura várja a látogatókat péntek estétől Budapest új téli turisztikai attrakciójában, a Lumina Parkban. A kiállítást a Palatinus fürdőben hozták létre, az ötlet pedig Lengyelországból érkezett, ahol hasonló fényparkokban már több százezer vendég fordult meg.
Rövidebb nyitvatartás két budapesti fürdőben

Rövidebb nyitvatartás két budapesti fürdőben 

A Palatinus három órával előbb zár a hónap végétől. Jelentősen változik a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő nyitvatartása, valamint a szolgáltatásaik köre is módosul - írja a Termál Online.
Teljesen megújul a pécsi Palatinus Grand Hotel

Teljesen megújul a pécsi Palatinus Grand Hotel 

Pécs patinás szállodája az elkövetkezendő években jelentős átalakításon, komplett külső és belső felújításon megy keresztül. Szomszédságában pedig egy butikhotelt is kialakítanak hasonló névvel.

Jótékonysági nap a Palán 

2018. augusztus 31-én az UNICEF és a BGYH Zrt. szervezésében, a Palatinus Gyógy- Strand és Hullámfürdőben.

Elő az úszóbugyogót, indul a strandszezon! 

Az idei strandszezonban elsőként a Palatinus és a Paskál fürdők strandterületei nyitják meg kapuikat a budapesti strandok sorában — közölte kedden a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt.
Átadták a felújított Palatinus Strandfürdőt Budapesten

Átadták a felújított Palatinus Strandfürdőt Budapesten 

Átadták csütörtökön a felújított és bővített budapesti Palatinus Strandfürdőt, amely az átalakítások után már egész évben várja a látogatókat.

A pécsi Nádor Szálló sorsára juthat a Palatinus is? 

Egyelőre úgy tűnik, a pécsi szállodákkal nincs szerencséje a Danubius Hotels Groupnak: sem a tulajdonukban lévő Nádor Szálló, sem a Hotel Pátria nem üzemel, a cégcsoport vezérigazgatója szerint pedig a Palatinus számára is nehézséget okoz a térség vergődő turizmusa.

Egész évben nyitva lesz a Palatinus strand a felújítás után 

Elkezdődött a Palatinus strand felújítása, a fürdő a nettó 2,199 milliárd forintos rekonstrukció befejezése után 2017 második negyedévétől egész évben nyitva lesz - közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. az MTI-vel szerdán.
Május 1-jén indul a strandszezon

Május 1-jén indul a strandszezon 

Az idei strandszezonban elsőként a Dagály és Palatinus Strandfürdő nyitják meg kapuikat a budapesti strandok sorában. Ugyan a Dagály Fürdő nyitva tartását az úszó világbajnokságra épülő vizes komplexum építési munkálatai befolyásolhatják, addig is számos kedvezménnyel, családi jegyekkel, Strandváró nappal várják idén is a nap és a víz szerelmeseit a budapesti strandok.

Milyen legyen a fedett Palatinus fürdő? 

A címben feltett kérdést vizsgálta egy kutatócsoport a BGYH megbízásából.

A világ legszebbjei közé került strandunk 

Nézegessen légi felvételeket a Budapesten, a Margit-szigeten lévő Palatinus Strandról, melyet a világ 10 legszebb szabadtéri medencéi közé választottak.  

A világ legszebbjei közé választották a Palatinus medencéit 

A budapesti Palatinus strand is bekerült abba a legszebb kültéri úszómedencéket összegző listába, amelyet a The Guardian brit napilap tett közzé honlapján.

A hétvégével indul a hazai strandszezon 

Hétvégén a főváros és az ország több pontján megnyitják strandjaikat a fürdők. 

Forró hétvége a fővárosban 

Több mint 50 ezren keresték fel a budapesti strandokat a hétvégén - közölte a  Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK).

Milyen legyen a szupercsúszda a Palatinuson? 

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. 2013-ban egy olyan különleges szupercsúszdát szeretne létrehozni a Palatinus Strandon, amely Magyarországon egyedülálló.

Élménypark nyílt a Palatinus Strandon 

Csütörtökön adták át a Palatinus Strandon a King Élményparkot. 

Nyitnak a strandok, elő az úszóbugyit! 

Ajaj, a Római már csütörtökön kinyitott, siessenek, szombaton nyit a Dagály és sorban a többi a fővárosi strand is! - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Budapest Gyógyfürdői Zrt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!