Pálinka védjegy cikkek

Jobb a pálinka megítélése
A rendkívül tartalmas és az egész pálinkás társadalmat érintő, átfogó jogi és szakmai előadások mellett aktuális bejelentések is elhangzottak a WESSLING Hungary Kft. független laboratórium által, a Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával május 21-én megrendezett konferencián. A NÉBiH részéről megtudtuk: tervezik a pálinkák forgalomba hozatal előtti minősítését, a Pálinka Nemzeti Tanács képviselője a jogi szabályozás legfontosabb elemeit foglalta össze, és megismerhettük a most bevezetésre kerülő Hungarikum-védjegyet is. Komoly marketingkutatások tapasztalatairól is elhangzottak beszámolók, kiderült: a pálinka megítélése a fogyasztók körében sokkal jobb, mint azt sokan gondolták!
Magozzunk rendesen, ha jó pálinkát szeretnénk!
Hogyan kerülhető el a hidrogén-cianid és etil-karbamát-szennyezés a csonthéjas gyümölcsből készülő pálinkák esetében?
Újabb pálinkák szereztek védjegyet
A Magyarországon mindeddig egyedülálló Pálinkavédjegy rendszer garanciát ad arra, hogy a matricával ellátott palackokban valóban kitűnő minőségű pálinka van, emellett még hitelesebbé teszi a világszerte is egyre népszerűbb hungaricumot.