Hivatalos: ez a legjobb pálinka 

Gönczi magyar kajszi pálinka nyerte el Magyarország legjobb kereskedelmi pálinkája címet Gyulán, a XV. Kisüsti Pálinkafesztiválon.
Hogy készül Savanyáék pálinkája?

Hogy készül Savanyáék pálinkája? 

Egy látogatófolyosón sétálva a pálinkafőzés minden momentumát végignézhetik a vendégek a Savanya család új, uniós támogatással épült pálinkafőzdéjében a Tolna megyei Sióagárdhoz tartozó pincefaluban, Leányváron – tájékoztatta Savanya Csaba kereskedelmi igazgató csütörtökön az MTI-t.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!