Paprikás csirke cikkek
Hétvégi ajánlat: kóstolj krokodilt, és a pókot se hagyd a tányéron!
Az idei Gourmet Fesztivál a budai Millenáris Parkban a megszokott formáját hozza a csütörtöki, szakmai nyitó napon: ismét szakad az eső (ahogy az már megszokott minden évben), ezért átázva, vacogó fogakkal téblábolnak a kulináriára érzékeny szakmabeliek a nyílófélben lévő kis gourmet faházikók között.
Amikor az ember eszi meg a krokodilt...
A Corinthia Hotel Budapest Bolyki Péter Executive Chef által vezetett, Michelin Guide ajánlással kitüntetett konyhája a már megszokott magas minőséggel, de megújult formában vesz részt a Gourmet Fesztiválon.
Ha május, akkor Gourmet Fesztivál!
Ezúttal a pünkösdi hétvégén, május 21-24. között, de idén is a Millenárison jelentkezik a magyar gasztrokultúra meghatározó rendezvénye, a Gourmet Fesztivál. Újdonság, hogy idén a fesztivál már csütörtökön megnyitja kapuit, az év étele pedig a paprikás csirke, amelyet számos változatban az ország kiemelkedő éttermei mutatnak be. Emellett felsorakoznak majd a legkiválóbb fővárosi és vidéki éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői is.