Hétvégi ajánlat: kóstolj krokodilt, és a pókot se hagyd a tányéron!

Hétvégi ajánlat: kóstolj krokodilt, és a pókot se hagyd a tányéron! 

Az idei Gourmet Fesztivál a budai Millenáris Parkban a megszokott formáját hozza a csütörtöki, szakmai nyitó napon: ismét szakad az eső (ahogy az már megszokott minden évben), ezért átázva, vacogó fogakkal téblábolnak a kulináriára érzékeny szakmabeliek a nyílófélben lévő kis gourmet faházikók között.
Amikor az ember eszi meg a krokodilt...

Amikor az ember eszi meg a krokodilt... 

A Corinthia Hotel Budapest Bolyki Péter Executive Chef által vezetett, Michelin Guide ajánlással kitüntetett konyhája a már megszokott magas minőséggel, de megújult formában vesz részt a Gourmet Fesztiválon.

Ha május, akkor Gourmet Fesztivál! 

Ezúttal a pünkösdi hétvégén, május 21-24. között, de idén is a Millenárison jelentkezik a magyar gasztrokultúra meghatározó rendezvénye, a Gourmet Fesztivál. Újdonság, hogy idén a fesztivál már csütörtökön megnyitja kapuit, az év étele pedig a paprikás csirke, amelyet számos változatban az ország kiemelkedő éttermei mutatnak be. Emellett felsorakoznak majd a legkiválóbb fővárosi és vidéki éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői is.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!