Elő az úszóbugyogót, indul a strandszezon! 

Az idei strandszezonban elsőként a Palatinus és a Paskál fürdők strandterületei nyitják meg kapuikat a budapesti strandok sorában — közölte kedden a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt.

Egyre népszerűbbek a magyar gyógyfürdők 

A vendégek 9%-a érkezik beutalóval, a külföldi vendégek pedig különösen a Sziget Fesztivál és a decemberi ünnepek alatt látogatták a fürdőket.
Magyar termék nagydíjat kapott a Paskál fürdő

Magyar termék nagydíjat kapott a Paskál fürdő 

2017. szeptember 5-én 20. alkalommal adták át a Magyar Termék Nagydíj kitüntetéseket, melyeket idén 54 cég 64 terméke, illetve szolgáltatása érdemelt ki. A nyertesek között található a Paskál Gyógy- és Strandfürdő is. A fürdő elnyerte a Poli-Farbe Kft. különdíját is az „Innovatív és élhetőbb tér kialakításáért”. 

Sörben lubickolhat a Széchenyi Fürdőben 

A sör nem csak elkortyolgatva jó, belecsobbanni is nagy élmény. A Széchenyi Fürdőben ezt most bárki megtapasztalhatja.
Paskál fürdő: felújítás után egész évben nyitva

Paskál fürdő: felújítás után egész évben nyitva 

Budapest legfiatalabb strandfürdője, a Paskál Strandfürdő Zuglóban, a felújítást követően pénteken újra megnyitja kapuit, ahol akár az 1735 méter mélyről feltörő gyógyvízben is elmerülhetünk. Így Budapest egy újabb, egész éven át nyitva tartó fürdővel gazdagodott.
Két budapesti fürdőben kezdődött komoly fejlesztés

Két budapesti fürdőben kezdődött komoly fejlesztés 

Szeptember elején megkezdődött a Paskál fürdő bővítése, ugyanakkor elindult a Széchenyi gyógyfürdő gépészeti korszerűsítése is.

Fürdőfejlesztések indulnak Budapesten 

A következő években sem állnak le a fejlesztések a budapesti fürdőkben. A Paskál egész éves fürdővé válik, később újraindul az erzsébeti gyógyfürdő is. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!