Hárman haltak meg és 179-en sérültek meg a Pegasus Airlines balesetében

Hárman haltak meg és 179-en sérültek meg a Pegasus Airlines balesetében 

Hárman haltak meg és 179-en sérültek meg a Pegasus Airlines Boeing 737-esének szerdai balesetében, a két pilóta állapota válságos.
Felfüggesztették az isztambuli Sabiha Gökcen repülőtér forgalmát

Felfüggesztették az isztambuli Sabiha Gökcen repülőtér forgalmát 

Több órára felfüggesztették kedden az isztambuli Sabiha Gökcen nemzetközi repülőtér teljes forgalmát, miután a délelőtt folyamán az egyik érkező járat a leszállást követően a rossz időjárási körülmények miatt letért a légikikötő egyetlen kifutópályáról - jelentette a Hürriyet török napilap internetes oldalán illetékesekre hivatkozva.

Utasrekord, díjeső 

Igazi téli havazásban ismét tetőfokára hágott a díjkiosztó hangulat a Ferihegy 1-es termináljában. A 2014-ben minden eddigi utascsúcsát megdöntő légikikötő a díjazottak számában is igazodott a csúcsévhez.

Hálózattal hódít a török fapados 

A nyáron belépett a magyar piacra a Pegasus Airlines török fapados légitársaság. A low-cost modellt hálózatos működéssel kombináló társaság illetékese exkluzív interjút adott lapunknak.
Török repülőgép landolt Ferihegyen, magyar kapitánnyal

Török repülőgép landolt Ferihegyen, magyar kapitánnyal 

Szerda délelőtt 11 óra után nem sokkal ért földet a Pegasus Airlines új Isztambul – Budapest járata. A gépet magyar kapitány vezette.

Nem a Ryanair a világ legolcsóbb légitársasága 

Több mint hárommillió járat árainak elemzése után az derült ki, hogy a világ legolcsóbb légitársaságai Ázsiában vannak, a Ryanair pedig még Európában sincs az első helyen.

Júliustól repül Budapestre a török Pegasus Airlines 

Új török légitársaság indít júliustól heti három-négy alkalommal menetrendszerinti járatot Budapest és Isztambul között. 

Szocsiba akarta eltéríteni a török gépet a légi kalóz 

Február 7-én a Pegasus Airlines Isztambul Sabiha Gökcen repülőtér és Harkov között közlekedő Boeing 737-800-asát akarta egy férfi a téli olimpiának épp helyt adó Szocsiba eltéríteni. Nem jött össze.
Melyek a legolcsóbb légitársaságok?

Melyek a legolcsóbb légitársaságok? 

Az utazók fejében jellemzően a Ryanair van elkönyvelve a legolcsóbb légitársaságnak a fapadosok között. A WhichAirline.com nemrégiben közzétett felmérése alapján azonban, ha az alap jegyár mellett figyelembe vesszük a társaságok által felszámolt kiegészítő díjakat is, ez a kép jelentősen változik. 

Tiranába is repül a Pegasus Airlines 

A török Pegasus légitársaság tovább terjeszkedik a Balkánon. 

Szorosabb partnerség a KLM és a Pegasus között 

Code-share megállapodást kötött a KLM és a Pegasus Airlines. 

Kelet-Európában terjeszkedik a Pegasus 

A török Pegasus Airlines további terjeszkedésbe fog a kelet-európai régióban, írja az Airline Routes.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!