Új PAL járat Kambodzsába 

A Philippine Airlines (PAL) legújabb járata a kambodzsai Phnom Penh és Manila között létesít közvetlen kapcsolatot március 31-től. A gépek a hét öt napján közlekednek (szerda és vasárnap kivételével).

Új repülőtér Kambodzsában 

1,5 milliárd dolláros projekt keretében készítik elő a főváros, Phnom Penh új repülőterének építését a 30 kilométerre fekvő Kandal provinciában. Az új légikikötő átveszi Phnom Penh jelenlegi nemzetközi repülőtere helyét. – adta hírül a Kambodzsai Idegenforgalmi Minisztérium Magyarországi képviselete.

Ázsia legnagyobb turisztikai seregszemléje 

Alig egy hónap múlva kezdetét veszi a kambodzsai fővárosban a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége (ASEAN) Turisztikai Fóruma, az ATF. A rendezvény iránt világszerte óriási az érdeklődés, a konferenciát kísérő szakvásárra minden kiállítói hely elkelt. Munkatársunktól
Januárban Kambodzsába várják a turisztikai szakmát

Januárban Kambodzsába várják a turisztikai szakmát 

Ázsia hagyományos turisztikai seregszemléjét, az ATF-et jövőre január 19-21. között rendezik meg Kambodzsa fővárosában, Phnom Penhben.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!