Pozsonyi Kifli, pivóbár, ékes magyar szó és határok nélküli nyugalom

Pozsonyi Kifli, pivóbár, ékes magyar szó és határok nélküli nyugalom 

Napsütéses, kora tavaszi napokon látogattunk el a Magyar Királyság egykori fővárosába, egyben a világ legfiatalabb fővárosába. És milyen jól tettük! Laptársunk, a Privátbankár.hu Világjáró rovatában ezúttal Pozsonyt mutattuk be.
A zöld ötven árnyalata

A zöld ötven árnyalata 

Bár itthon még tombolt az indiánnyár, Wales igazi brit idővel, zuhogó esővel és egyre zordabb szélviharral várt minket. Nem csoda tehát, hogy örültünk, amikor a pilóta letette a durván ingatag repülőt. Pedig ez még csak az Ágnesre keresztelt orkán kezdete volt, és Ryan Reynoldssal sem találkoztunk.  
Rekordszámú versenyző a Privátbankár diákversenyén

Rekordszámú versenyző a Privátbankár diákversenyén 

1055 négyfős csapat jelentkezett kiadóbeli tagtársunk, a Privátbankár.hu által immár ötödik alkalommal, ezúttal technikumok és szakképző iskolák számára megrendezett Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis pénzügyi edukációs versenyére. A pénzügyi tudását megmérettetni szándékozó középiskolások 4220-as összlétszáma a verseny 2020 ősz óta íródó történetében rekord.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!