Péntektől új beutazási szabályok Ausztriában

Péntektől új beutazási szabályok Ausztriában 

Péntektől kötelező elektronikus regisztrációval lehet csak belépni Ausztriába - olvasható a budapesti Osztrák Nagykövetség honlapján.

Tovább tart a magyarok rohama Nagy-Britanniába 

Júniusban újabb 2500 magyar regisztrált az Egyesült Királyságban, hogy a Brexit után is szabadon vállalhasson munkát – derül ki a brit belügyminisztérium adataiból. Az érintetteknek még van egy évük a regisztrációt végrehajtani, így a jelenlegi 104 ezres szám még biztosan emelkedni fog.
Bréking: Utazás előtt regisztrálni kell a Görögországba indulóknak

Bréking: Utazás előtt regisztrálni kell a Görögországba indulóknak 

2020. július 1-től augusztus 31-ig, 48 órával a várható érkezés előtt mindenkinek kötelező a Passenger Locator Form (PLF) kitöltése.
Elindult a regisztráció az MSZÉSZ közgyűlésre!

Elindult a regisztráció az MSZÉSZ közgyűlésre! 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2019. november 27-28-án, a siófoki Azúr Hotelben rendezi meg őszi Közgyűlését.
Megnyílt a jelentkezés a vándortáborokra

Megnyílt a jelentkezés a vándortáborokra 

Már lehet online regisztrálni a 2017 nyarán induló erdei és vízi vándortáborokra. A felső tagozatos és középiskolás diákokat izgalmas útvonalak, kiépített táborhelyek, az érdeklődő pedagógusokat pedig szakirányú túravezetői tanfolyam, és a tantermekből kiszabadulva, a gyerekek természeti és kulturális nevelésének terepi élménye várja.

Heves: adatbázis a tényleges vállalkozásokból 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Heves megyében összesen negyvenezer vállalkozás van - tájékoztatta a Turizmus Online-t Fülöp Gábor, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára. 

Mostantól kötelező a kamarai regisztráció 

Az idei évtől minden egyéni és társas vállalkozás számára kötelező a kamarai regisztráció. Ennek díja 5000 forint, a határidő február vége.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!