Drasztikusan kevesebbet repülünk üzleti célból a járvány hatására

Drasztikusan kevesebbet repülünk üzleti célból a járvány hatására 

A koronavírusjárvány megjelenése előtt üzleti utakon gyakran résztvevők egy része már csak alkalmanként repül, az alkalmi utazások gyakorisága pedig a felére csökkent a COVID-19 miatt – mutatják a Kiwi.com reprezentatív felmérésének adatai.
Mi a helyzet idén karácsonykor céges party fronton?

Mi a helyzet idén karácsonykor céges party fronton? 

Legújabb reprezentatív kutatásában a Profession.hu hazai munkavállalókat kérdezett meg, arra keresve a választ, hogyan alakultak tavaly a céges karácsonyi ünnepségek, mik az idei tervek, és alapvetően hogyan vélekednek ezekről az eseményekről maguk a munkavállalók, amelyet hazánkban a vállalatok jelentős többsége, közel 80 százaléka szokott megtartani - tájékoztatta lapunkat a társaság.

Megvan, mire vágynak idén a magyarok a hazai szállodákban 

Legjobban egy tóparti pihenésre, egy új város felfedezésére és egy étteremre vágynak a nyaralást tervezők. A hotelek által nyújtott élmények közül leginkább a svédasztalt, a teljeskörű kiszolgálást, valamint a szabadidős programokat és a szórakozási lehetőségeket várják a válaszadók. A Danubius Hotels május 13-án nyitó vidéki szállodáiban ezekhez az igényekhez igazodott - tájékoztatta lapunkat a szállodavállalat.
A magyarok fele tervez nyaralást idén

A magyarok fele tervez nyaralást idén 

A GfK legfrissebb, az idei nyaralási terveket vizsgáló 1000 fős, országos reprezentatív felmérésének adatai azt mutatják, hogy hazánk lakosságának a fele tervez nyaralást idén. Mind a belföldi, mind a külföldi úti célok között első helyen szerepelnek a „vizes” helyek: tavak, tengerek vagy fürdőhelyek.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére