Papp Gábor a Jegymester új ügyvezetője 

A Ringier, majd a Mediaworks korábbi divízióvezetője, Papp Gábor június 1-jével csatlakozott a Jegymester menedzsmentjéhez. A továbbiakban a cég társügyvezetőjeként dolgozik.

Mediaworks az új gigamédiacég neve 

Hivatalosan is elindult a Ringier és Axel Springer előbb szétszedett, aztán másként összerakott portfoliójából összeálló egyik társaság, a Mediaworks. A Ringier Axel Springer hazai elemeit eközben javában „integrálják”. A két társaságtól szinte azonos pillanatban érkeztek meg a sajtóközlemények.

Ez volt a nyomtatott sajtó 2013-ban 

Tegnap a televíziós piac tavalyi évének értékelésével és idei évének esélyeivel kezdtük a nagy médiás és ügynökséges összefoglalásunkat, most a nyomtatott sajtóval folytatjuk. A Kreatív cikke. 

Édes élet 

Az Édes élet című új kiadvány október 17-én debütál a magazinpiacon torták, sütemények, valamint kekszek receptjeivel, desszertkülönlegességekkel és tematikus összeállításokkal.

Elkelt a Brigád Álommelója 

A Bónusz Brigád álommelóját és a hozzá járó havi 500 ezer forintnyi bónuszt a Blikknél és Bravónál dolgozó Németh Máté kapta, aki távozik jelenlegi munkahelyéről.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!