Sorra nyitnak az uniós pénzből épült szállodák 

Az elmúlt két évben összesen 69 uniós szállodai fejlesztés indult el, és eddig 22 valósult meg a Regionális Operatív Program (ROP) keretében - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium a Napi Gazdasággal.

Megújul az Esterházy-kastélyegyütteshez tartozó kiskastély Fertődön 

Jövő tavasszal indulhat az Esterházy-kastélyegyütteshez tartozó kiskastély felújítása. Ez meghatározó eleme a rekonstrukció harmadik ütemének, amely több mint egymilliárd forint pályázati támogatásban részesül a Regionális Operatív Program keretében.

Megújul a Harkányi Gyógyfürdőkórház 

Másfélmilliárd forintos beruházáshoz nyert uniós támogatást a harkányi fürdőkórház. A fejlesztés legfontosabb eleme a balneoterápiás psoriasis kezelés bevezetése.
Mi lesz az egri Dobó-szoborral?

Mi lesz az egri Dobó-szoborral? 

A pletyka igaz, tényleg jelentősen átalakul Eger központja a közeljövőben: a lovasszobrot valóban áthelyezik a Dobó térről, de a város jelképének számító Dobó István-szobor a helyén marad. A hamarosan induló, több milliárd forint értékű nagyszabású fejlesztésekről, az idegenforgalmi főszezon nagyrendezvényeiről, valamint a másfél évvel ezelőtt létrejött egri TDM-szervezet eddigi eredményeiről hallhattunk a minap a hevesi megyeszékhelyen. Munkatársunktól
Turisztikai Látógatóközpont Balatonfüreden

Turisztikai Látógatóközpont Balatonfüreden 

Balatonfüred Turisztikai Látógatóközpontja 2011. január 19-étől működik próbaüzemmel a Balatoni Borok Házában - közölte a Turizmus Online-nal a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület.

Újabb milliárdok turizmusfejlesztésre 

Az Új Széchenyi Terv regionális fejlesztési operatív programokban (ROP) az idén negyedévente hirdetik meg a pályázatokat a vissza nem térítendő támogatásokra a 2011-13. évi szabadon felhasználható 475 milliárd forint keretre - nyilatkozta Nagy Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) regionális fejlesztési programok irányító hatósága főigazgató-helyettese.

Elindult a TDM regisztráció 

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) Turisztikai Főosztálya 2010. december 15-én elindította a turisztikai desztináció menedzsment (TDM) regisztrációt
Szűkös a tokaji TDM marketingkerete

Szűkös a tokaji TDM marketingkerete 

A feladatok nagyságához képest kevés pénzt tud fordítani a tokaji Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) marketingre.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!