Siemens-innováció:  ételmaradékból meleg víz

Siemens-innováció: ételmaradékból meleg víz 

A cég támogatásával valósul meg a hulladékból energiát előállító zöld megoldás.
Új korszak az éjszakai vonatozásban

Új korszak az éjszakai vonatozásban 

A Bécs Simmering kerületében található Siemens járműszerelő üzemben nagyszabású rendezvény keretében mutatták be az újgenerációs Nightjet vonattípus mintaszerelvényét - írja a GD Consulting.
Jönnek az elektromos-hibrid utasszállítók

Jönnek az elektromos-hibrid utasszállítók 

Az Airbus, a Siemens és a Rolls-Royce három éven belül elektromos-hibrid utasszállító tesztrepülőgépet indítana útjára, ezzel verseny indulhat az Airbus és a Boeing között a kisebb elektromos utasszállító gépek előnyeinek kihasználására

Digitalizációs díjat nyert a BKK 

A Budapesti Közlekedési Központ elnyerte a Siemens Digitalizációs díjat, mellyel azoknak a vállalatoknak az érdemeit ismerik el, akik látják a digitalizáció fontosságát és tesznek is azért, hogy a tevékenységük minél inkább digitális alapokon nyugodjon. Az elismerést Dr. Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója vette át.

Egyre több e-busz szállít majd utasokat 

Kooperációs megállapodást írt alá a Volvo Bus Corporation és a Siemens villamoshajtású városi buszok szállításáról. Idén hibrid és teljesen e-hajtású buszok szállítanak Göteborgba és Stockholmba a megfelelő töltőinfrastruktúrával együtt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!