Idén is kétszámjegyű növekedés a Sirhán 

Szakmai és üzleti sikerként értékeli az összes részvevő a most véget ért Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást. A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban az előző rendezvényhez képest 12%-kal több, mintegy 24.000 látogató volt kíváncsi a gasztronómia, az élelmiszeripar, a pék- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar, valamint a csomagolóipar újdonságaira.
Ő nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét

Ő nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét 

Február 5-én lezajlott a Bocuse d’Or hazai döntője, amelynek a Sirha Budapest adott otthont. A versenyt Veres István, a Babel étterem séfje nyerte, ő képviselheti Magyarországot az észtországi európai válogatón.
MEP - Mise en Place – itt a második kiadás

MEP - Mise en Place – itt a második kiadás 

Két éve jelent meg az Unilever Food Solutions gondozásában a MEP - Mise en Place (Főzésre kész) című portrékötet, amelyben konyhafőnökök mesélnek főzésről, inspirációról, receptekről. A séfekről séfeknek készült kötet második kiadása február 4-én debütált a SIRHA kiállításon.
A fejes káposzta lett a kötelező zöldséghozzávaló a Bocuse döntőn

A fejes káposzta lett a kötelező zöldséghozzávaló a Bocuse döntőn 

A fejes káposzta lesz a szerdai Bocise d'Or verseny kötelező zöldséghozzávalója, ezt az alapanyagot mindenképpen fel kell használni a döntősöknek a versenyfogások elkészítésekor.
Negyedik alkalommal rendezik meg a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást

Negyedik alkalommal rendezik meg a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást 

Idén negyedik alkalommal rendzeik meg Budapesten február 4-6 között a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!