Ezek a sportesemények dobhatják meg idén a turizmust Magyarországon

Ezek a sportesemények dobhatják meg idén a turizmust Magyarországon 

2020-ban is több olyan nemzetközi sportesemény várható Magyarországon, amelyek nem csak a sportot kedvelők, de a vendéglátásban, turizmusban dolgozók kedvét is feldobhatják. 
Erős lesz a 2017-es nyár a budapesti szállodáknak

Erős lesz a 2017-es nyár a budapesti szállodáknak 

Óriási forgalom elé néznek a budapesti szállodák 2017 nyarán: július közepétől egészen szeptember elejéig ugyanis egymást érik a sport- és nagyrendezvények, így várhatóan az összes fővárosi hotel meg fog telni. Júliusban azonban némi fennakadást okozhat a vendégek elszállásolása, mivel a vizes világbajnokságot és a Forma-1 Magyar Nagydíjat egy időben rendezik meg.

Több százmillióval támogat nemzetközi sportrendezvényeket az állam 

Több nemzetközi sportrendezvényt támogat a kormány összesen 350 millió forinttal.

Egy év alatt 35 helyett javított Budapest a sportos városok listáján 

Sorozatban negyedszer London lett a világ "legsportosabb" városa, míg Budapest 35 helyet előrelépve a 12. azon a listán, amelyet a Sportcal, a világ vezető sportszakmai hírportálja publikált.

Igazi turisztikai attrakciók lehetnek a nagy sportesemények 

A "Turizmus - Magyarország egyik gazdasági motorja" című konferencián a nagyszabású sportrendezvények turizmusra gyakorolt hatásait elemezték.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!