Egérrágta disznósajt egy húsboltban 

Egy Győr-Moson-Sopron megyei húsboltban és a hozzá tartozó előállító helyen tartottak ellenőrzést a múlt héten a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakemberei. Az egységben számos szabálytalanságot, köztük súlyos higiéniai problémákat találtak az ellenőrök. Az akció során több mint 9,5 tonna élelmiszer megsemmisítését rendelték el a NÉBIH munkatársai.

Nem csak szőlőből készítették a bort: lebuktak 

Hamisított bor előállítása, súlyos élelmiszer-higiéniai hiányosságok, valamint a borászati termék előállításához nem engedélyezett anyag tárolása miatt a Nemzeti és Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal haladéktalanul elrendelte az üzem ideiglenes bezárását. Felmerül a gondolat mindannyiunkban: Vajon hol értékesítették a hamis bort? (A szerk)

Közétkeztető cégnél intézkedett a NÉBIH 

Egy pest megyei közétkeztető cég több konyháján tartott ellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága (NÉBIH KÜI). Az érintett cég egyik egységében több mázsa lejárt fogyaszthatósági és minőségmegőrzési idejű, továbbá jelöletlen, nem nyomonkövethető élelmiszert találtak és foglaltak le a szakemberek. A bírság várhatóan több százezer forint lesz.

Zöldségtisztítók működését kellett felfüggeszteni 

Azonnali hatállyal felfüggesztette két, Budapesten működő zöldségtisztító üzem működését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH).
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!