Szakmai program cikkek

Az ország, ahol a fenntarthatóság nem cél, hanem része a mindennapoknak
Ez Németország, amelynek turisztikai képviseletét a Német Turisztikai Hivatal (DZT) látja el, Magyarországon Czeiszing Miklós vezetésével. Ezért nem volt véletlen, hogy a május 8-án (a szintén német anyacéggel rendelkező) Kempinski Hotel Corvinus Budapestben tartott tájékoztatóra érkezők mintegy ráhangolódásként BKK-jegyet kaptak ajándékba, újrahasznosított anyagból készült reklámtáskát találtak a székeiken, és a szakmai program zárásaként kínált ebéd alapanyagai sem a földgolyó túloldaláról, hanem - szintén a fenntarthatóság jegyében – Németországból érkeztek: éppúgy a friss spárga, akárcsak a különféle szép bortételek is.

Z generáció, bolygónk megmentése, ökolábnyom, éttermi SEO
Június 16-án a METRO meghívására a budaörsi METRO Gasztroakadémián vettünk részt a HoReCa-szektort megcélzó szakmai fórumon, ahol a meghívott előadók más-más szemszögből mutatták be a közös hívószót: a fenntartható gasztronómiát. Díjátadással zárult a program, hagyományteremtő szándékkal.
Szakmai kirándulás
Szakmai kirándulás
Őszi kollekció bemutató a JAB-Gardisette-nél
Őszi kollekció bemutató a JAB-Gardisette-nél