Szakmai program cikkek
![Az ország, ahol a fenntarthatóság nem cél, hanem része a mindennapoknak](https://turizmusonline.hu/i/8/e/3/d/c/7/c/b/3/a/1/1/2/d/7/b/4/b/9/c/az-orszag-ahol-a-fenntarthatosag-nem-cel-hanem-resze-a-mindennapoknak_md.jpg)
Az ország, ahol a fenntarthatóság nem cél, hanem része a mindennapoknak
Ez Németország, amelynek turisztikai képviseletét a Német Turisztikai Hivatal (DZT) látja el, Magyarországon Czeiszing Miklós vezetésével. Ezért nem volt véletlen, hogy a május 8-án (a szintén német anyacéggel rendelkező) Kempinski Hotel Corvinus Budapestben tartott tájékoztatóra érkezők mintegy ráhangolódásként BKK-jegyet kaptak ajándékba, újrahasznosított anyagból készült reklámtáskát találtak a székeiken, és a szakmai program zárásaként kínált ebéd alapanyagai sem a földgolyó túloldaláról, hanem - szintén a fenntarthatóság jegyében – Németországból érkeztek: éppúgy a friss spárga, akárcsak a különféle szép bortételek is.
![Z generáció, bolygónk megmentése, ökolábnyom, éttermi SEO](https://turizmusonline.hu/i/3/6/8/8/0/9/7/6/c/f/d/7/d/b/e/8/0/8/0/d/z-generacio-bolygonk-megmentese-okolabnyom-ettermi-seo_md.jpg)
Z generáció, bolygónk megmentése, ökolábnyom, éttermi SEO
Június 16-án a METRO meghívására a budaörsi METRO Gasztroakadémián vettünk részt a HoReCa-szektort megcélzó szakmai fórumon, ahol a meghívott előadók más-más szemszögből mutatták be a közös hívószót: a fenntartható gasztronómiát. Díjátadással zárult a program, hagyományteremtő szándékkal.
Szakmai kirándulás
Szakmai kirándulás
Őszi kollekció bemutató a JAB-Gardisette-nél
Őszi kollekció bemutató a JAB-Gardisette-nél