35 szekszárdi borász, ha összefog

35 szekszárdi borász, ha összefog 

Vidd haza Szekszárdot! elnevezéssel összefogtak a szekszárdi borászatok a térség turizmusának további fellendítéséért.
"Bonsai-szőlőtőke" és a spanyol dizájner esete

"Bonsai-szőlőtőke" és a spanyol dizájner esete 

Vida Péter 2011-ben nyerte el az Év Bortermelője címet. Utána egy csendesebb időszak következett, ami alatt azonban a család nem pihent. A háttérben fontos döntéseket hoztak, és dűlőiket már ennek szellemében telepítették újra. 
Szívesen megtervezné a szekszárdi borvidék arculatát? Itt a lehetőség!

Szívesen megtervezné a szekszárdi borvidék arculatát? Itt a lehetőség! 

Arculat tervezésére írt ki pályázatot a Szekszárdi Borvidék Nonprofit Kft., amely az ArtHungry.com kreatív közösségi oldallal együttműködve keres új megjelenési elemeket.

Nem jó a termés a szekszárdi borvidéken 

Az előző évekénél gyengébb minőségű és kisebb szőlőtermésre számítanak az idén a szekszárdi borvidéken, ahol a napokban elkezdték a kékfrankos szüretét a termelők.

Véget ért a szekszárdi szüreti fesztivál 

A szekszárdi az egyik leggyorsabban fejlődő magyar borvidék, kiváló nemzetközi és hazai eredményekkel – mondta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter pénteken Szekszárdon, amikor megnyitotta a város szüreti fesztiválját.

2011-es Syrah lett az idei legjobb vörösbor Szekszárdon 

A szekszárdi borvidéki versenyre mintegy félszáz termelő nevezett összesen 212 mintával, a megméretésen 204 bor vett részt. A tételeket nyolc 5-6 tagú zsűri bírálta, amelyek egy-egy vörösbort juttattak tovább a hat szekszárdi borászból álló "csúcszsűrinek". A grémium választotta ki a borvidék idei legjobb vörösborát. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!