Májustól betiltják a szerencsejátékokat Pozsonyban 

A fogadóirodák kivételével teljesen betiltják májustól szerencsejátékok szervezését Pozsonyban - erről fogadott el kötelező érvényű rendeletet a szlovák főváros önkormányzati képviselő-testülete csütörtökön.

Mégsem tiltják be a szerencsejátékokat Pozsonyban 

Az előzetes várakozásokkal ellentétben nem hagyta jóvá a pozsonyi önkormányzat képviselőtestülete csütörtökön azt a javaslatot, hogy a város területén teljesen tiltsák be a szerencsejátékokat.

Majdnem cseresznyefa-virágzáskor Tokióban 

Vannak emberek – repülésmániások, informatikusok, utazási irodások és egyéb fanatikusok –, akik idejük nagy részét foglalási oldalak bogarászásával töltik úgynevezett „errora fare”, azaz hibásan árazott lehetőségeket keresve. Találataikat megosztják zárt közösségi csoportokban. És amióta egy ilyen csoportnak magam is tagja vagyok, egész jó ajánlatokhoz jutok távoli desztinációkra…

De miért vágják a krupié fejéhez a hamutálat? 

Több ezer szobás luxusszállodákból lehet közvetlenül lebattyogni a kaszinóba, akár több százezer dollárral, euróval a reklámszatyrokban. A világ legnagyobb szerencse- gyárában, Makaóban jártunk néhány napig, abban a városban, ahol élelmet elég nehezen, gyémántot vagy méregdrága órát azonban minden utcasarkon lehet venni.

Új kaszinók nyílhatnak itthon 

Kilenc új kaszinó nyílhat jövőre Magyarországon a 2014-es költségvetési tervezet szerint. Ennek megfelelően a koncessziós díjbevétel növekedhet, ám a játékadó bevétele várhatóan csökkenni fog jövőre.

A Szerencsejáték Zrt-é lett a Tropicana kaszinó 

Kivásárolta az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó céget a Belvárosi Kaszinó Kft.-ből a Szerencsejáték Zrt. Az adás-vétel révén teljesen állami lett a Tropicana kaszinó - írja az Index.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!