Budapest drágább lett, Győrben estek a szállodaárak 

Miközben Budapesten a szálláskeresőknek mélyebben kell zsebbe nyúlniuk, addig sok Európán kívüli nagyvárosban az előző évhez képest jelentősen spórolhattak a szállóvendégek. Ezt az eredményt mutatja a hotel.info aktuális szobaár-barométere, amely éves szinten 2 millió szállásfoglalási adat alapján készült.

Egyre olcsóbbak a lisszaboni és az athéni szállodák 

Szófiában jelentős mértékben emelkedtek a szobaárak, Moszkva újra a legdrágább, az athéni szállodák árain pedig érződik a görög gazdasági válság hatása, derül ki a hotel.info szállásfoglalási portál szerkesztőségünknek eljuttatott szobaár-barométeréből.
Vége az olimpiának, újra Moszkva szállodái a legdrágábbak

Vége az olimpiának, újra Moszkva szállodái a legdrágábbak 

A világ több nagyvárosában a szállásköltségek emelkedése figyelhető meg, Budapesten is az előző évhez képest mélyebbre kell a látogatóknak a zsebükbe nyúlniuk. Ezt mutatja a hotel.info aktuális szobaár-barométere.

8%-kal nőttek a budapesti szállodai szobaárak 

A hotel.info online szállodafoglalási szolgáltató legfrissebb  szobaár-barométere alapján az év elején jelentősen drágultak a budapesti szobaárak.

Hol kell különösen mélyen a zsebükbe nyúlniuk a szállodavendégeknek? 

Melyik országokban élvezhették a szállodavendégek a kedvezőbb árak nyújtotta előnyöket, és hol volt drágább a szállodai tartózkodás? A hotel.info szállodafoglalási portál megvizsgálta 2011. negyedik negyedévének átlagos szobaárait az Európai Unió szállodáiban.

Csökkenő hőmérséklet, növekvő árak? 

Mégis melyik városban kell magas szobaárakkal számolni, és melyik városban viszonylagosan megfizethető a szállodai tartózkodás? A hotel.info ingyenes online szállodafoglalási szolgáltatás az év végén ismét megvizsgálta a szállodaár lekérdezéseket.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!