A Wizz Air különjárata focirajongóknak Bulgáriába

A Wizz Air különjárata focirajongóknak Bulgáriába 

A labdarúgó EB szófiai selejtezőjére repíti a focirajongókat a légitársaság

Új hangár Szófiában 

A Wizz Air ma Szófiában megnyitotta legújabb karbantartó hangárját. Az új karbantartó központ a légitársaság negyedik ilyen létesítménye Európában és az első a Balkánon.
Turisztikai együttműködés jöhet Budapest és Szófia között

Turisztikai együttműködés jöhet Budapest és Szófia között 

Bulgária és Magyarország szövetségesként sok területen számíthat egymásra, a két ország között a politikai együttműködés problémamentes - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteki szófiai sajtóértekezletén, miután részt vett pénteken a Magyar-Bolgár Gazdasági Együttműködési Kormánybizottság alakuló ülésén.    

Rekordforgalom a szófiai repülőtéren 

Csúcsot döntött a forgalom a szófiai repülőtéren 2016-ban - közölte a bolgár állami tulajdonú Letiste Szofija EAD csütörtökön.

A Kanári-szigetekre és Szófiába indultak budapesti járatok 

A Wizz Air az elmúlt napokban három új járatot indított: a Kanári-szigetekre Budapest-Fuerteventura és Budapest-Lanzarote útvonalon, míg Bulgáriába a Budapest-Szófia útvonalon repül a légitársaság.

Idén Bulgária a menő 

Történelmi látnivalók, finom homokos tengerpart, hajókirándulás és folklórprogram színesítette a Robinson Tours által szervezett bulgáriai tanulmányutat, amelynek során bejártuk az ország számos jelentős látnivalóját és főbb tengerparti üdülőhelyeit Szófiától Szozopolig.

Az Aranyhomoktól a Napospartig - idén Bulgária a menő 

Történelmi látnivalók, szemet gyönyörködtető épületek, finomhomokos tengerpart, hajókirándulás és izgalmas folklórprogram színesítette a Robinson Tours által szervezett bulgáriai tanulmányutat, mely során Szófiától egészen Szozopolig bejártuk az ország jelentős desztinációit.

Elindult a Bulgaria Air Szófia-Budapest járata 

Ismét van közvetlen kapcsolat magyar és a bolgár főváros között, miután menetrend szerint landolt az első Bulgaria Air járat. A Szófiából érkező gép heti négy alkalommal közlekedik majd. Az első járatot Budapesten az ilyenkor megszokott tűzoltó vízsugaras köszöntő, az utasokat pedig apró ajándékok várták a repülőtéren.

Budapest és Szófia között indít új járatot a Wizz Air 

A Wizz Air november 1-től új útvonalat indít Budapest és Szófia között. A magyar és a bolgár főváros közötti járat heti háromszor közlekedik majd.

Szófia szívében nyit két új szállodát az Orbis 

Az Orbis Hotel Group tovább terjeszkedik Bulgáriában egy új Novotel és egy új ibis megnyitásával Szófiában.

Állami támogatással indulhatnak balkáni és szófiai légi járatok 

A kormány négy közvetlen nyugat-balkáni és a szófiai légi járat létrehozásának támogatásáról döntött, mivel az útvonalak üzemeltetése piaci úton nem gazdaságos - olvasható a Magyar Közlöny hétfői számában megjelent határozatban. 

Szófia calling - újra lehet légi járat a bolgár fővárosba 

Kétoldalú gazdasági vegyes bizottság létrehozásáról állapodott meg Szijjártó Péter külügyminiszter csütörtökön Szófiában folytatott tárgyalásain, és az MTI-nek telefonon adott interjúban azt is elmondta, hogy 2017 elejétől remélhetőleg újra lesz közvetlen légi járat Budapest és Szófia között.

Új buszjárattal juthatunk el Szófiába, Berlinbe, Prágába 

VIP minőségű buszjárat indult Szófia és Berlin között 2014 őszétől. A buszjárat megáll Budapesten, Pozsonyban, Brnoban, Prágában, Drezdában, Lipcsében és Halleban is.

Újra van légi összeköttetés Budapest és Szófia között 

Mától ismét van légi összeköttetés a bolgár és a magyar főváros között. Ezentúl heti négy alaklommal közlekedik a Bulgaria Air bolgár nemzeti légitársaság Szófia és Budapest között, méghozzá vadonatúj brazil gyártmányú Embraer ERJ-190 típusú gépekkel.

Hamarosan indul a Bulgaria Air Budapest-Szófia járata 

Újabb légitársasággal és újabb desztinációval bővül a Budapest Airport útvonalhálózata júniustól. A Bulgaria Air bolgár légitársaság június 24-től kezdve heti négy alkalommal kínál légi összeköttetést Budapest és Szófia között.

Csökkent a járatok száma Szófia repterén 

Összesen 285 216 induló és érkező utast szolgált ki az idei október hónapban Szófia repülőtere, ami 1400-al meghaladja a tavalyi azonos havi eredményt, írja az FTNNews. 

Kelet-Európára fókuszál az Austrian Airlines 

Jelentős hangsúlyt fordít az Austrian Airlines Kelet-Európára a március 25-én kezdődő nyári menetrendjében.

Drágább lett a szállodai szoba Európa több nagyvárosában 

Nőttek a szállodai szobaárak októberben több mint 30 európai nagyvárosban, derül ki a Trivago, szállodai árakat összehasonlító portál legfrissebb jelentéséből.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!