Wellness szállodát avattak Szovátán

Wellness szállodát avattak Szovátán 

Az elmúlt negyven év legnagyobb turisztikai beruházása valósult meg Szovátán, ahol pénteken késő délután ünnepélyes keretek között felavatták a wellness-szel és kis akvaparkkal is rendelkező Hotel Crystalt. A befektetést a magyar állam is támogatta a Pro Economica Alapítványon keresztül.
Ez lett a legjobb egészségturisztikai úti cél a szomszédban

Ez lett a legjobb egészségturisztikai úti cél a szomszédban 

Sokadik alkalommal kapott elismerést Szováta a Termalia Gálán. Idén a legjobb egészség és wellness desztináció díjat szerezte meg a sós vizű tavairól ismert település - írja a Termál Online. 

Hivatalosan is megnyitották Szováta antistressz szállodáját 

A Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda idén nyáron újra megnyitotta kapuit azon vendégek számára, akik pihenni és gyógyulni vágynak.
Négycsillagos Danubius szálloda nyílt Szovátán

Négycsillagos Danubius szálloda nyílt Szovátán 

Két év megfeszített munka után elérkezett a várva várt nap a szovátai Danubius életében, május 31-én ugyanis a terveknek megfelelően befejeződtek a Hotel Bradet felújítási munkálatai és június másodikán megnyitotta kapuit a teljesen felújított négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda.

Indul a székelyföldi síszezon! 

Hétvégén kezdődik a síszezon Székelyföldön, több üdülőtelepen is megnyitják a pályákat és beindulnak a felvonók.

Székelyföldi snowboardosok szevasztok! 

Az elmúlt napok kiadós havazásai nyomán a hét végétől várják a téli sportok kedvelőit a legtöbb székelyföldi sípályán.
Ünnepel a Danubius Hotels Group

Ünnepel a Danubius Hotels Group 

Meglepetésekkel és kedvezményekkel ünnepli 40. születésnapját hazánk és a régió meghatározó szállodavállalata, a Danubius.
Nem lesz sóhivatal a Sóvidéki társulás

Nem lesz sóhivatal a Sóvidéki társulás 

Programszervező, csomagértékesítő, a helyi idegenforgalom fellendítője, nem pedig sóhivatal lesz a Hargita és Maros megyék által közösen megalakítandó Sóvidéki társulás, tett ígéretet Borboly Csaba és Lokodi Edit, a két megyei önkormányzat vezetője.
Kiemelt fejlesztések várhatók tíz romániai gyógyfürdőben

Kiemelt fejlesztések várhatók tíz romániai gyógyfürdőben 

Románia turisztikai miniszterasszonya, Elena Udrea bejelentette, hogy tíz gyógyfürdőt, köztük több székelyföldit, kiemelt fejlesztési támogatásban részesítenek.

Csütörtöktől fürdőzhetünk az erdélyi Holt-tengerben 

Az elmúlt évek beruházásait követően a megújult és megszépült szovátai fürdővárosban pénteken, június 25–én megnyitja kapuit a Medve-tavi strand.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!