Támadás ért egy ötcsillagos hotelt Pakisztánban 

A vendégeket evakuálták, a három fegyverest likvidálták, de meghalt a szálloda egyik őre is.
Késeléses támadás volt egy egyiptomi üdülőhelyen

Késeléses támadás volt egy egyiptomi üdülőhelyen 

Két német turista meghalt, négy turista megsebesült, amikor egy támadó megkéselte őket az egyiptomi Hurghadában, egy szállodában. A Zahabia Hotelben indult az ámokfutás, aztán a Sunny Days El Palacio Hotelhez ment át a gyilkos - írja a Telegraphra hivatkozva az Index. 
Lemondott az Uber alapítója a vezérigazgatói posztról

Lemondott az Uber alapítója a vezérigazgatói posztról 

Kedden lemondott Travis Kalanick, az Uber nevű közösségi személyszállítási cég egyik alapítója és vezérigazgatója - írja a New York Times.

Gyalogosok közé hajtott egy furgon Stockholmban 

Péntek délután egy teherautó hajtott emberek közé a svéd fővárosban.
Súlyos sérültek a düsseldorfi baltás támadásban

Súlyos sérültek a düsseldorfi baltás támadásban 

Megsebesítettek több embert baltával csütörtök este a németországi Düsseldorf főpályaudvarán - jelentették német hírportálok.
Ismét kínai pályaudvaron történt késelés

Ismét kínai pályaudvaron történt késelés 

Hat embert késsel megsebesítettek kedden a dél-kínai Kuangcsou (Kanton) város pályaudvarán, amelyik az egyik legforgalmasabb az országban - közölte a helyi rendőrség saját honlapján.

Súlyos sérültek a kínai reptéri késelés következtében 

Késsel támadt az északnyugat-kínai Kanszu tartomány székhelyén, Lancsou repülőterén a biztonsági emberekre egy férfi hétfőn reggel - jelentette a kínai online média.

Magyar turistákat támadtak meg Dél-Afrikában 

Fegyveresek támadtak egy 24 fős magyar turistacsoport két tagjára Dél-Afrikában november 22-én, pénteken – írja az AfriPort a Life.hu beszámolója alapján.

Turistákat lincseltek Madagaszkáron 

Egy gyerekgyilkosság állítólagos elkövetőit lincselték meg Madagaszkár egyik turistaközpontjában. A helyi erők tehetetlenek voltak.

Kína egyik legismertebb hegymászója is a Pakisztánban megölt turisták között volt 

Kína egyik legismertebb amatőr hegymászója is a vasárnap Pakisztánban megölt turisták között volt. "Jang Csun-feng kész volt meghalni, de nem terroristák fegyverei által" - írja megemlékezésében a South China Morning Post című hongkongi lap, csatlakozva más kínai újságokhoz, amelyek kedden búcsúztak a hegymászótól.

Kilenc turistát végeztek ki fegyveresek 

Két szlovák állampolgár is volt a között a kilenc külföldi hegymászó között, akit Pakisztán északi részén öltek meg fegyveres támadók - jelentette hétfőn a SITA szlovák hírügynökség, a  Svit24 ukrán televízió közlésére hivatkozva.

Tálibok támadtak a kabuli Intercontinental szállodára 

Tíz ember halálát okozták tálib szélsőségesek a kabuli Intercontinental szálló elleni kedd esti támadásban - mondta szerdán Mohammad Ajub Szalangi, a kabuli rendőrkapitányság parancsnoka. A spanyol külügyminisztérium ezután közölte, hogy belehalt sebeibe egy spanyol pilóta.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!