Most pihenjük ki a kánikulát? 

A foglalási adatok alapján közel teltházzal üzemel az augusztus 20-i hosszú hétvégén Hévíz legnagyobb szállodája: a NaturMed Hotel Carbonában már elkelt a helyeknek nem kevesebb, mint 98 százaléka. Szállodai szakemberek szerint a telítettség az elhúzódó kánikulai időszakkal is magyarázható, amit jól mutat, hogy idén sok az utolsó napokban beérkezett foglalás.

Teltházas volt a VOLT 

Minden rekordot megdöntött a 23. Telekom VOLT Fesztivál. Négy és fél nap alatt 123 ezren vettek részt a kánikulában zajló soproni eseményen, melynek kapujára péntek reggel kikerült a “teltház” tábla. A Telekom VOLT Fesztiválra a 200 hazai és világsztár mellett a köztársasági elnök is ellátogatott. Áder János az Élő Bolygónk című klímavédelmi kampányról tartott előadást - közölték pénteken a szervezők.

Pünkösd: teltházas szállodák 

Május elseje után ismét megteltek a belföldi szállodák a háromnapos pünkösdi hosszú hétvégére, a legtöbb hotelben már nincsen szabad hely - közölték az MTI érdeklődésére a szállodák, akik azt is jelezték: a SZÉP-kártya kampány is meghatározó szerepet játszott a kedvező foglaltság elérésében.

Teltháznak örülhetnek a szállodák a hosszú hétvégén 

Országszerte teltházzal, közel százszázalékos kihasználtsággal üzemeltek a szállodák a csütörtöktől-vasárnapig tartó hosszú hétvégén - derül ki az MTI tudósítói által készített körképből. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!