Térkép készült az elektromos töltőállomásokról

Térkép készült az elektromos töltőállomásokról 

2021 első félévének végén 627 nyilvános, elektromos autókat kiszolgáló töltőállomás volt az országban, amelyek térképen is megtekinthetők.
Közösségi töltőhálózatot építenek ki Budapesten

Közösségi töltőhálózatot építenek ki Budapesten 

Közösségi költőhálózatot épít ki Budapesten egy magáncég, a Powershare-t elektromos rollerek, biciklik és motorok töltésére lehet használni.

A feketét választják a magyar autósok 

Még mindig az eszpresszó a magyar autósok kedvence, de egyre inkább nyitnak más kávétípusok felé – derült ki az OMV Hungária idei adataiból. A töltőállomás-hálózat legújabb vizsgálatában az osztrák, német, román és szlovák sofőrök kávéfogyasztásával hasonlította össze a hazai szokásokat. Míg északi és keleti szomszédunkhoz hasonlóan a rövid feketét szeretjük, addig a nyugati országokhoz képest kevésbé rajongunk a tejes verziókért.

A balatoni csendes turizmus további erősödése 

Országosan is egyedülálló szolgáltatásként ebike, azaz elektromos kerékpár töltőhálózat indult a Balatonnál a Balatontipp.hu  kezdeményezésére és koordinálásával. A hálózatba olyan éttermek, büfék és más szolgáltatók kapcsolódtak be, melyek a kerékpárosoknak és biciklijük akkumulátorának egyaránt töltődési lehetőséget kínálnak - tájékoztatta szerkesztőségünket kedden Győrffy Árpád, a Balatontipp.hu szerkesztője, a Balatoni Ebike Töltőhálózat koordinátora.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!