TOP 10 élelmiszertrend 2020-ban

TOP 10 élelmiszertrend 2020-ban 

Precíziós növénytermesztés a plázákban, műhúsok, nyugat-afrikai szuperfoodok, okostelefon-applikációkkal személyre szabott étrend és tintahaltinta-mánia. Ez mind nem a jövő, hanem a jelen. Listáztuk 2020 legfontosabb trendjeit, amelyek alapjaiban formálják át a fogyasztók viselkedését. Összeállításunk a Business Insider, a Forbes, a BBC és a Mintel elemzései alapján készült. 
Top 10 belföldi úti cél - 3. helyezett

Top 10 belföldi úti cél - 3. helyezett 

Az már biztos, hogy a turizmus szempontjából rekordév volt 2018. A tavalyi egész éves hivatalos statisztikai adatokat még nem ismerjük, még nem adta ki a KSH, azonban a szállás.hu adatai alapján már született top10-es lista a legnépszerűbb úti célokról. Ebbe a listába került a tavalyi helyezését megtartva, a dobogó harmadik fokára Eger.
Top 10 belföldi úti cél - 9. helyezett

Top 10 belföldi úti cél - 9. helyezett 

Az már biztos, hogy a turizmus szempontjából rekordév volt 2018. A tavalyi egész éves hivatalos statisztikai adatokat még nem ismerjük, még nem adta ki a KSH, azonban a szállás.hu adatai alapján már született top10-es lista a legnépszerűbb úti célokról. Ebbe a listába került kilencedikként Zalakaros.

A budapesti Ramada Resort Aquaworld a világ tíz legjobb élményfürdője között 

A holland De Telegraaf online magazin toplistája.
Kelet-európai top10-ben a budapesti Boutique Hotel Bristol

Kelet-európai top10-ben a budapesti Boutique Hotel Bristol 

A szállodai szobaárak összehasonlításával foglalkozó trivago honlap összeállított egy TOP10-es listát azokról a divatos kelet-európai városokról, ahol 30 font alatt lehet szobát kapni - adta hírül a Gazdasági Rádió.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!