Átfogó turisztikai fejlesztés Tokajban

Átfogó turisztikai fejlesztés Tokajban 

Posta György, Tokaj polgármestere oszt meg részleteket a települést érintő átfogó turisztikai fejlesztésről. Az információkhoz egy videó is kapcsolódik.
Turisztikai fejlesztések a Tisza-tavi térség hét településén

Turisztikai fejlesztések a Tisza-tavi térség hét településén 

Kulturális és örökségi helyszínek turisztikai fejlesztése valósult meg a Tisza-tavi térség hét településén - közölte a kommunikációért felelős PopulArt Menedzsment Kft. kedden az MTI-vel.
Multifunkciós rendezvényközpont lesz Hajdúszoboszlón

Multifunkciós rendezvényközpont lesz Hajdúszoboszlón 

Nyolcmilliárd forintos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón, a beruházás előkészítésére 400 millió forintot biztosít a kormány - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára online sajtótájékoztatón szerdán.
Guller: újabb 150 milliárd  turisztikai fejlesztésekre

Guller: újabb 150 milliárd turisztikai fejlesztésekre 

A magyarországi szálláshelyek teljes körű felújítását célzó program utolsó szakaszára, valamint további turisztikai fejlesztésekre újabb 150 milliárd forintot biztosít a kormány, közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója, Guller Zoltán kedden, Alsópáhokon.

15 turisztikai fejlesztés Baranyában 

Az elszigetelt turisztikai attrakciók fejlesztése helyett a jövő a kiemelt idegenforgalmi térségek fejlesztéséé, élménypontok egymáshoz is kapcsolódó sokaságának kialakításával - mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója szerdán, Mohácson, egy sajtótájékoztatón.
Turisztikai fejlesztési menedzser képzés indul  a Corvinuson

Turisztikai fejlesztési menedzser képzés indul a Corvinuson 

A Budapesti Corvinus Egyetem szakirányú továbbképzés keretében Turisztikai fejlesztési menedzser szakot indít 2018 februárjában.  Az egyéves posztgraduális képzésre diplomával és néhány év gyakorlattal rendelkező jelentkezőket várnak.
Turisztikai fejlesztésekre is jut a 171 milliárdból Kaposváron

Turisztikai fejlesztésekre is jut a 171 milliárdból Kaposváron 

Kaposvár 171,5 milliárd forintot költhet fejlesztéseire a következő három-három és fél évben - mondta a város polgármestere szerdán a somogyi megyeszékhelyen.

Hatszázmillióból újult meg Csurgó óvárosa 

Csurgó mintegy 600 millió forintot költött óvárosának turisztikai fejlesztésére, az elmúlt nyolc hónapban megvalósult beruházásokat csütörtökön adták át a Somogy megyei városban.
Szálláshelyet és kisvasutat is átadtak Katalinpusztán

Szálláshelyet és kisvasutat is átadtak Katalinpusztán 

Félmilliárd forintos turisztikai beruházást, kerti kisvasutat, kilátót, szálláshelyeket adtak át kedden a Nógrád megyei Szendehely-Katalinpusztai Kirándulóközpontban, ahol megállapodást írtak alá az erdei kisvasutak népszerűsítéséről is.
Vallás és ökológia: 459 millió forintos turisztikai fejlesztés ért véget

Vallás és ökológia: 459 millió forintos turisztikai fejlesztés ért véget 

Befejeződtek a Békés megyei Gyomaendrődön a Lélekkel a Körösök mentén - turisztikai fejlesztések a vallás és a Körös ökológiája tükrében elnevezésű projekt tavaly október óta zajló kivitelezési munkálatai. A beruházást 459 millió forintnyi európai uniós támogatásból valósították meg - tájékoztatta pénteken közleményben az MTI-t Hornok Ernő a beruházás PR-felelőse.

Célzott támogatások kellenek a turizmus fejlesztéséhez 

Az állami és európai uniós támogatási lehetőségek, források minél célzottabb felhasználásával lehet a turizmust fejleszteni - mondta Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) turizmusért felelős helyettes államtitkára az M1 aktuális csatorna székelyföldi stúdiójában szombaton.

Ökoturisztikai központ és megújult arborétum Badacsonyban 

Badacsonylábdihegyen – a kikotort és felújított strand területén – május végén megnyílik a pályázati támogatással létesült Ökoturisztikai Látogatóközpont.

Kétmilliárdos idegenforgalmi fejlesztés Sóstógyógyfürdőn 

Befejeződik a gyógyászati szárny építése a nyíregyháza-sóstógyógyfürdői wellness és élményfürdőben a tavasz végére, az idegenforgalmi fejlesztés egy 2,1 milliárdos beruházási program keretében valósul meg - közölte a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója sajtótájékoztatón kedden a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

Több mint egyéjszakás kaland 

A 38 ezer lakosú Baja remek adottságokkal rendelkezik, mégsem bírták eddig hosszabb tartózkodásra bírni a látogatókat. Most olyan turisztikai fejlesztéseket mutattak be, amelyeknek köszönhetően várhatóan több időt töltenek el a városban és környékén az érdeklődők.

Megkezdődött Gyomaendrőd turisztikai fejlesztése 

A „Lélekkel a Körösök mentén” című pályázat a város országosan egyedülálló természeti és kulturális értékeinek kihasználásával, a zarándok-turizmus hagyományteremtésével, az ökoturizmus bevonásával egy olyan Gyomaendrődöt átfogó komplex turisztikai fejlesztési programot tűzött ki célul, ami nem csak a város turisztikai fejlődését indítja meg, hanem hosszútávon a gazdasági fellendülést is megalapozhatja.

Leader térségeken átívelő turisztikai fejlesztésekre nyertek támogatást a Körösök völgyében 

Több megyét érintő turisztikai fejlesztések valósulnak meg uniós támogatással a Körösök völgyében Békésen, Szarvason és Kunszentmártonban 130 millió forintból - tájékoztatta a nyertes pályázati konzorciumot vezető Körösök Völgye Vidékfejlesztési Egyesület elnöke az MTI-t.

Borturisztikai portál és szüretelési élménytúra kell 

Borsod-Abaúj-Zemplén megye turisztikai fejlesztési lehetőségeiről és javaslatokról jelent meg egy összefoglaló írás.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!