Moziból lett turisztikai központ Kecskeméten 

A volt Városi Mozi műemlék épületének felújításával turisztikai központot hoztak létre Kecskeméten. 

Turisztikai vállalkozásba kezd a Helia-D 

A magyar kozmetikai cég, a Helia-D Kft. felújítja és gyógynövény-turisztikai bemutatóközponttá alakítja a Tolcsván található műemléki Dessewffy-kúria épületét, melynek átadása szeptember végén várható Helia-D Herbakastély néven.

Kaszinóból turisztikai központ: elkészült a salgóbányai Geocsodák Háza 

Elkészült a Geocsodák Háza, a szlovák-magyar Novohrad-Nógrád Geopark látogatóközpontja. Salgótarján salgóbányai városrészében kedden adják át a létesítményt, amely nemcsak a térség értékeit mutatja be, hanem komplex szolgáltatásaival turisztikai központként is működik majd.

Budapesten megnyílt a regionális kínai turisztikai központ 

Első alkalommal ültek össze Kína és a közép-kelet-európai országok turisztikai csúcstalálkozó formájában, ahol ünnepélyes keretek között megnyitották a budapesti Kína-Kelet-Közép-Európa Turisztikai Regionális Koordinációs Központot, amely elsőként kezdi meg működését a hat KEK regionális központ közül.

Turisztikai központ épül a Krisna-völgyben 

A regionális operatív programból elnyert több mint 120 millió forint felhasználásával turisztikai, szabadidő- és sportközpont épül Somogyvámoson a Krisna-völgy szomszédságában. 
Milyen az a bőgőshajó?

Milyen az a bőgőshajó? 

Új kiállítótérrel és turisztikai központtal bővült a Monostori Erőd Dunai Bástyája Komáromban. A 444 millió forintból megvalósult fejlesztéssel az erőd a dunai turisztikai forgalmat szeretné bővíteni és kiszolgálni - közölte a Monostori Erőd Nonprofit Kft. csütörtökön az MTI-vel.
Megnyitott Veszprém legújabb turisztikai központja

Megnyitott Veszprém legújabb turisztikai központja 

Szombaton megnyitotta kapuit Veszprémben a Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ, amely a Veszprémi Főegyházmegye 881 millió forintos kulturális turisztikai fejlesztése.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!