Jótékonysági nap a Palán 

2018. augusztus 31-én az UNICEF és a BGYH Zrt. szervezésében, a Palatinus Gyógy- Strand és Hullámfürdőben.
Szombaton lesz a Kézmosás Világnapja

Szombaton lesz a Kézmosás Világnapja 

Október 15-én tartják a Kézmosás Világnapját, az UNICEF kezdeményezésére, amelynek célja, hogy tudatosítsa a szappannal történő kézmosás komoly jelentőségét a betegségek megelőzésében. A SUHANJ! Alapítvány által működtetett SUHANJ! Fitness higiéniai megoldásait biztosító Tork ez alkalomból célul tűzte ki, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élők speciális higiéniai igényeire és az akadálymentesítéssel kapcsolatos feladatokra. Ezért felmérést végeztek az alapítvány fogyatékkal élő tagjai körében arról, hogy mit tartanak a leggyakoribb problémának az akadálymentes mosdókban.

Gyerekbarát településekről készül térkép 

A UNICEF kampánya pro bono készült.

Gyerekbarát településekről készül térkép 

A UNICEF kampánya pro bono készült.

Gyerekbarát településekről készül térkép 

A UNICEF kampánya pro bono készült.

Az ebola ellen gyűjt pénzt a fapados légitársaság 

Az ebola vírussal sújtott nyugat-afrikai régióban élők megsegítésére újra fedélzeti gyűjtést indít az easyJet és az Unicef. A vírus által érintett országokban becslések szerint legalább 7000 gyermek veszített el valamelyik szülőjét, vagy árvult el teljesen, az adományok az ő helyzetük javítását segítik.

Gyerekeken segíthet két gombóc fagyi árával 

Ismét az utazók felesleges aprójára számít az easyJet, hiszen egy fagyi árával már utazás közben is támogathatják az UNICEF gyermekbénulás elleni küzdelmét. A szervezet 300 forintból három gyermek részére biztosít védelmet a betegség ellen. A ’Change for Good’ kampány július elején indul és három hónapon át fogadja az utasok adományait. 

A KLM a gyerekek jogaiért küzd az UNICEF-fel karöltve 

A holland királyi légitársaság három éves partneri szerződést kötött az UNICEF-fel. Az együttműködés célja, hogy felhívják a figyelmet a gyermekek jogaira a légiközlekedésben - közölte a légitársaság.

Maga mit tenne 2,3 milliárd fonttal? 

Az easyJet és az UNICEF idén nyáron is elindítja fedélzeti adománygyűjtő akcióját, a „Change for Good” kampányt. A légitársaság utasai július 15-e és szeptember 30-a között a nyaralás után feleslegessé vált aprópénzükkel a harmadik világ gyermekeit támogathatják.
Szíriai gyerekeknek gyűjt az EasyJet

Szíriai gyerekeknek gyűjt az EasyJet 

A szíriai konfliktusban érintett több százezer gyermek számára szervez gyűjtést az UNICEF és a brit légitársaság, a ‘Change for Good’ elnevezésű programjuk keretében. Az easyJet utasai február 1-től március 15-ig 600 útvonalon, és több mint 43 000 járaton adakozhatnak a jó ügy érdekében.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!