Szigorítások Észak-Macedóniában

Szigorítások Észak-Macedóniában 

Betiltotta az ünnepi rendezvényeket, köztük a szilveszteri mulatságokat és a vallási ünnepségeket is az észak-macedón kormány - a Vesti.mk szkopjei hírportál közése szerint.
70 éve van diplomáciai kapcsolat Kína és Magyarország között

70 éve van diplomáciai kapcsolat Kína és Magyarország között 

A magyar-kínai diplomáciai kapcsolatok felvételének 70 éves évfordulója alkalmából idén számtalan eseménnyel, programmal emlékeznek mindkét országban.
Egy hét múlva kezdődik a Mesterségek Ünnepe a budai Várban

Egy hét múlva kezdődik a Mesterségek Ünnepe a budai Várban 

Alig egy hét múlva, augusztus 17-én veszi kezdetét a Mesterségek Ünnepe a budai Várban, ahol a népi kézműves mesterek bemutatói és munkái mellett többek között nemzetközi kovácstalálkozó is várja az érdeklődőket augusztus 20-ig.
Fokozott biztonság és megújuló programok augusztus 20-án

Fokozott biztonság és megújuló programok augusztus 20-án 

Látványosabb tűzijátékkal, színes programokkal és a biztonsági szempontok kiemelt kezelésével készül a kormány augusztus 20 megünneplésére. A magyar államiság megőrzésének fontosságáról és az ünnepi programsorozat részleteiről volt szó azon a sajtótájékoztatón, amelyet Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára és Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója tartott az Országház Vadásztermében 2017. augusztus 10-én. 
Jöhet a tavasz

Jöhet a tavasz 

Elbúcsúztattuk a telet a moszkvai Karagod népi együttessel február 17-én az Orosz Kulturális Központban.

Augusztus 20.: Siófok a legnépszerűbb, Füred a legdrágább 

Bár az Új Kenyér ebben az évben nem hoz magával hosszú hétvégét, még így is rengetegen töltik wellnessezéssel, kikapcsolódással augusztus 20-át. A legtöbb kimozdulni vágyó ezúttal is a Balaton partjáról szeretné végignézni a tűzijátékot – derül ki a Trivago.hu szálláskereső weboldal felméréséből.

Kedden kezdődnek az ünnepi programok a fővárosban 

Az idén október 21-én, kedden a Műegyetem rakparti 1956-os emlékműnél kezdődik meg az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából szervezett programsorozat. A megemlékezések szerdán a rákoskeresztúri Új köztemető 301-es parcellájánál, délután a Műegyetemen folytatódnak.

Magyarok attrakcióját csodálják Romániában 

A román főváros alapításának 555. évfordulójára rendezett ünnepség fő attrakciója lesz az a fényfestés, amelyet egy magyar szakemberekből álló csapat mutat be a bukaresti parlament épületén.
Vihar zavarhatja meg az augusztus 20-i ünneplést

Vihar zavarhatja meg az augusztus 20-i ünneplést 

Dörgés, villámlás, viharos szél, zivatarok kísérhetik az ünnepi rendezvényeket - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délután a honlapján.
Átadták a Lajta Monitor Múzeumhajót

Átadták a Lajta Monitor Múzeumhajót 

Átadták a Lajta Monitor Múzeumhajót pénteken Budapesten, a Parlament északi részénél kialakított kikötőben.

Bejártuk a megújult a Mátyás-templomot 

Péntek délelőtt sajtótájékoztatóbejárást tartottak a a nagyszabású restauráláson átesett, újra a régi fényében tündöklő Mátyás-templomban. 

Hol ünnepeljünk március 15-én? 

Három helyszínen zajlanak a központi ünnepségek Budapesten március 15-én, a Balatonnál sétahajójáratok indulnak. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!